Victor Ponta, despre „NAŞUL Dragnea”: Nici nu ştiu dacă să râd sau să plâng când aud atâţia PROŞTI

Premierul Victor Ponta i-a făcut "proşti" pe cei care au scris că Liviu Dragnea este naşul noului ministru al Dezvoltării, Sevil Shhaideh. Ponta i-a mulţumit pentru activitate lui Dragnea, spunând că acesta a fost condamnat pentru un lucru bun, pe care şi el l-a făcut: suspendarea lui Traian Băsescu.

20 mai 2015, 10:43
Victor Ponta, despre „NAŞUL Dragnea”: Nici nu ştiu dacă să râd sau să plâng când aud atâţia PROŞTI

În debutul şedinţei de Guvern de miercuri, Victor Ponta a ţinut să îi mulţumească lui Liviu Dragnea pentru activitatea ca ministru al Dezvoltării.

O spun fără niciun fel de alte conotaţii prea sentimentale, vreau să-i mulţumesc lui Liviu pentru tot ce a făcut de când e ministru, şi înainte, şi ce va face după, şi să spun că şi Liviu, ca şi alţi miniştri, nu pentru activitatea de ministru a fost sancţionat. A fost sancţionat că a făcut un lucru bun, pe care l-am făcut şi eu şi l-au făcut şi cei mai mulţi de aici de la masă, în sensul că l-am suspendat pe Băsescu. Dar, asta e, am pierdut acea bătălie, de fapt, am câştigat-o, dar a zis Curtea Constituţională că am pierdut-o”, a spus Ponta. 

Pe de altă parte, premierul i-a criticat pe cei care au scris că Dragnea este naşul noului ministru.

Ce este important este ca doamna ministru Shhaideh, care va fi învestita la ora 17.00, va continua proiectele incepute de Liviu si sunt convins că le ducem la bun sfarsit desi, ca si pana acum, presiunile vor fi foarte mari. Am aflat ca doamna, desi este musulman, are un nas crestin. Nici nu stiu daca sa rad sau sa plang cand aud atatia prosti, care publică stiri.”, a atacat Ponta.

CITEŞTE ŞI REACŢIA lui Liviu Dragnea la informaţiile că Sevil Shhaideh este FINA sa: În religia musulmană există martori

Premierul Victor Ponta i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis propunerea ca Sevil Shhaideh să fie numită ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Postul de ministrul al Dezvoltării a rămas vacant după ce Liviu Dragnea a demisionat în 15 mai, în ziua în care a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea lui Traian Băsescu.