Victor Ponta, despre prestaţia lui Klaus Iohannis la prima dezbatere: Mă bucur că a venit

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta a declarat, miercuri, că dezbaterea de marţi seara cu Klaus Iohannis a fost "foarte utilă", însă nu a dorit să comenteze prestaţia contracandidatului său. 

12 nov. 2014, 11:30
Victor Ponta, despre prestaţia lui Klaus Iohannis la prima dezbatere: Mă bucur că a venit

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  „Eu m-am pregătit pentru funcţia de preşedinte, nu pentru dezbatere, m-am pregătit să fiu un bun preşedinte, aşa cum m-am pregătit un an de zile înainte să fiu prim-ministru. M-am pregătit ca la momentul în care românii mă vor vota, să ştiu exact ce trebuie să facem şi ei să ştie ce imi doresc să fac în toate domeniile în care preşedintele are atribuţii„, a spus Ponta.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Întrebat cum apreciază prestaţia lui Klaus Iohannis, Ponta a spus că nu este normal să facă astfel de comentarii. „Mă bucur că a venit”, a precizat premierul.

FINALA pentru Cotroceni. Victor Ponta-Klaus Iohannis, A DOUA CONFRUNTARE în această seară

În ceea ce priveşte cea de-a doua confruntare, de miercuri seară, Ponta a declarat: „E foarte bine pentru că n-am reuşit ieri să epuizăm temele importante care ţin de preşedinte, de teme de politică externă am vorbit prea puţin, de raportul între puterile statului, de justiţie şi mă bucur că avem ocazia şi azi şi mâine şi vineri să ne prezentă, şi să îmi prezint viziunea mea de preşedinte”.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  „Eu sunt candidatul celor patru milioane de români care m-au votat şi vreau să fiu preşedintele celor 20 de milioane de români din România, din afara ţării şi al tuturor care se simt români, apropo de faptul că de la Chişinău şi Cernăuţi nu sunt români. Şi acolo sunt români”, a conchis Ponta. 

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta-Klaus Iohannis, prima dezbatere electorală. Cum s-au contrat cei doi