Victor Ponta despre propunerea PNL pentru funcția de premier: Dacă nu au pe cine… Pe cine voiați să pună de la PNL prim-ministru?

Decizia PNL de a-l desemna pe Dacian Cioloș drept candidat pentru funcția de premier este o "minciună" similară cu una petrecută cu 25 de ani în urmă, pe vremea Frontului Salvării Naționale, a afirmat, luni, fostul premier Victor Ponta, deputat PSD.

24 oct. 2016, 13:30
Victor Ponta despre propunerea PNL pentru funcția de premier: Dacă nu au pe cine… Pe cine voiați să pună de la PNL prim-ministru?

„Dacă nu au pe cine… Acum, sincer, pe cine voiați să pună de la PNL prim-ministru? Pe soțul doamnei Gorghiu? Asta e, au găsit și ei pe cineva, propun…”, a declarat Victor Ponta la Palatul Parlamentului, întrebat cum comentează decizia PNL.

În opinia acestuia, „este vorba de o minciună”, scrie Agerpres.

„Mi se pare că e o minciună și nu întâmplător am comparat cu o perioadă de acum 25 de ani. Și atunci ni s-a spus că e o situație specială – în ’89 – FSN, până la urmă s-au răzgândit și au candidat. Dar atunci, cei care îi încurajau atunci și îi certau pe cei de la FSN, acum, îl susțin pe domnul Cioloș de la FSN. E o minciună, dar, dacă oamenilor le place să fie mințiți, văd că se continuă”, a exemplificat Victor Ponta.

Actualul prim-ministru Dacian Cioloș va fi propunerea PNL pentru funcţia de premier după alegerile parlamentare din 11 decembrie, a declarat Alina Gorghiu, potrivit România TV. Ea a adăugat că premierul nu se va înscrie în niciun partid politic.

Conducerea PNL a votat în unanimitate ca Dacian Cioloș să fie propunerea liberalilor pentru postul de premier, potrivit unor surse oficiale.

Citeşte şi: Dacian Cioloş va fi candidatul PNL pentru funcţia de premier. Propunerea, votată în unanimitate de liberali