Victor Ponta, dezvăluiri de alcov despre Liviu Dragnea. Pe cine voia să angajeze în SRI

A început războiul în PSD și se joacă mai murdar ca niciodată. Fostul președinte al social democraților, Victor Ponta deja pune pe tapet secrete intime ale actualului lider, Liviu Dragnea. Într-o postare pe facebook, acesta face o serie de dezvăluiri absolut uimitoare, dezvăluiri care-i șifonează bine imaginea președintelui PSD.

RomaniaTV.net
04 feb. 2019, 08:09

„Îmi aduc aminte ca tu îl băteai la cap pe George Maior să o angajeze pe iubita ta de atunci la SRI (că erai căsătorit nu contează că tu eşti cu “familia tradiţională”) şi tot explicai că ea ştie ruseşte că a studiat la Moscova”, îi scrie Victor Ponta fostului său coleg.

Victor Ponta face referire la Cătălina Ștefănescu, pe care Liviu Dragnea a impus-o pe listele PSD din anul 2012. La doar 24 de ani, acesta devenea cel mai tânăr deputat din fosta legislatură. CV-ul ei ieşea în evidenţă prin faptul că bifa postul de fostă secretară a lui Liviu Dragnea, la fel ca şi Irina Tănase, actuala iubită. Mai mult decât atât, tânăra cunoştea limba rusă şi studiase la Institutul Puskin din Moscova. 

Timp de patru ani, aceasta a fost reprezentanta teleormănenilor în Parlament, iar odată cu despărţirea de Liviu Dragnea şi cariera ei politică s-a terminat. Conform unor surse, lanţul de iubire s-ar fi rupt din momentul în care aceasta a început o relaţie concomitentă şi cu Dan Șova. De altfel cei doi urmau chiar să se şi căsătorească, doar că fostul senator PSD a primit o pedeapsă cu închisoarea în dosarul CET Govora.

Interesant este că ambele fete par a fi format un cuplu cu actualul lideri al PSD pe la vârsta de 22-23 de ani. Într-un final, cea care i-a cucerit definitiv inima lui Liviu Dragnea este Irina Tănase, care a împlinit recent 26 de ani.