Victor Ponta, după ce Marcel Ciolacu şi-a anunţat demisia din Parlament. „Metoda DRAGNEA- acum în varianta Ciolacu 2020”

Victor Ponta, după ce Marcel Ciolacu şi-a anunţat demisia din Parlament pentru a nu beneficia de pensie specială. Preşedintele Pro România susţine că liderul PSD încearcă să-i păcălească pe români, la fel ca Liviu Dragnea.

24 nov. 2020, 00:16
Victor Ponta, după ce Marcel Ciolacu şi-a anunţat demisia din Parlament. „Metoda DRAGNEA- acum în varianta Ciolacu 2020”
Victor Ponta, după ce Marcel Ciolacu şi-a anunţat demisia din Parlament

„Metoda DRAGNEA ( a votat Legea privind pensiile speciale la parlamentari şi a demisionat în decembrie 2016 pentru o zi – ştiind că este imediat reales pe un nou mandat de 4 ani) – acum în varianta Ciolacu 2020!

Dacă eşti Preşedintele Camerei Deputaţilor + liderul celui mai mare Partid + coleg cu 3 Prim Miniștrii din ultimii 4 în funcție = trebuia să schimbi legea care dă pensii speciale parlamentarilor ( adoptata cu votul tău și al Partidului tau)”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu nu va beneficia de pensie specială. ”Voi demisiona din Parlament în ultima zi de mandat”

Victor Ponta, după ce Marcel Ciolacu şi-a anunţat demisia din Parlament. „Asta se numeşte DRAGNISM = praf în ochii oamenilor sau ciolacionie”

„Aşa îi păcălești pe oameni că demisionezi în ultima zi ( 22 Decembrie) – dar anunți acum – ca să te voteze pe 6 Decembrie! Dacă i-a fraierit Dragnea pe oameni – încerci şi tu să îi mai fraiereşti o dată!

Dacă lași legea neatinsă – şi demisionezi în ultima zi ( după care eşti imediat ales pentru alţi 4 ani) asta se numeşte DRAGNISM = praf în ochii oamenilor, populism , şmecherie , “mantogarie” sau “ciolacionie”!”, a menţionat Ponta.

Citeşte şi: Ludovic Orban, replică pentru Marcel Ciolacu după ce a anunţat demisia din Parlament. „O minciună sfruntată! Este praf în ochii românilor”

„Nu este adevarat că CCR a declarat neconstituțională legea de abrogare / au lipit special pensiile parlamentarilor de pensiile magistraților , în aceiași lege, ca sa fie siguri că nu trece!

Evident ca Orban şi PNL sunt la fel de mincinoși / într-un an de când sunt la Guvern nu au vrut sa dea Ordonanța de Urgenţă să abroge pensiile parlamentarilor / în Parlament au făcut blat cu PSD şi UDMR – iar USR a ştiut jocul şi a sprijinit Guvernul!

Eu am votat și voi vota orice proiect care abroga pensiile speciale ale parlamentarilor ! Dar PSD , UDMR şi PNL s-au opus în ultimii 4 ani ! Şi se vor opune din nou – după ce trec Alegerile !

PS – eu , ca deputat , NU am votat Legea privind pensiile parlamentarilor / iar ca Prim Ministru am dat aviz NEGATIV

PS 2 – Ciolacu își da DEMISIA sau DEMIZIA”, a conchis fostul premier.