Victor Ponta, după decizia CCR: E bine că s-a pronunţat, era un semn de neseriozitate să ne întoarcem la 2004

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri că este bucuros de faptul că judecătorii Curţii Constituţionale au decis că toate actele normative privind organizarea alegerilor prezidenţiale sunt constituţionale.

17 sept. 2014, 11:57
Victor Ponta, după decizia CCR: E bine că s-a pronunţat, era un semn de neseriozitate să ne întoarcem la 2004

‘Mă bucur că ieri CCR a decis foarte clar că toate actele normative privind alegerile prezidenţiale sunt constituţionale şi sunt în regulă. Asta înseamnă (…) că intrăm în linie dreaptă cu absolut toată organizarea alegerilor şi nu va fi niciun fel de problemă. Poate că e mai bine că s-a pronunţat Curtea Constituţională, să zic, preventiv, pentru că o discuţie în România anului 2014, membră a Uniunii Europene, membră NATO, cu instituţii puternice, iar să ne întoarcem la 2004, când ne spunea cineva că se fură alegerile, până le-a câştigat el, cred că e un semn de neseriozitate’, a afirmat Ponta la începutul şedinţei de guvern, relatează Agerpres.

PNL, EŞEC la CCR: Judecătorii au RESPINS contestaţia privind modificarea Legii alegerii preşedintelui

Prim-ministrul a dat asigurări că România are ‘structurile necesare’ astfel încât alegerile să se desfăşoare corect.

‘România are în acest moment toate structurile necesare pentru a organiza orice fel de alegeri. Le-am organizat şi la europarlamentare, şi parlamentare şi locale şi n-a fost niciodată niciun fel de problemă‘, a adăugat premierul.