Victor Ponta: E foarte posibil să mai fac încă o operaţie la genunchi VIDEO

Premierul Victor Ponta a declarat în exclusivitate la România TV că este posibil ca să fie supus unei noi operaţii la genunchi, însă nu atât de gravă precum prima.

23 iul. 2015, 19:39
Victor Ponta: E foarte posibil să mai fac încă o operaţie la genunchi VIDEO

Victor Ponta a precizat la România TV că ar avea nevoie de o nouă operație și că Gabriel Oprea va reveni în funcția de premier interimar.

„E foarte posibil să mai fac încă o operaţie la genunchi. Nu e aşa de grav ca data trecută. E ceva ce nu s-a reuşit data trecută. O să lipsesc doar câteva zile, iar Gabriel Oprea o să-mi țină locul fără niciun fel de problemă”, a spus premierul.

Anterior, surse din PSD au declarat că premierul Victor Ponta a descoperit, în urma controlului medical efectuat în Turcia, că are probleme în urma operaţiei, care necesită o noua intervenţie la menisc.

Citește și: Victor Ponta, atac la Iohannis: În ultimele două luni s-a comportat ca un preşedinte PNL

Potrivit acestor surse, Ponta ar fi decis să plece în concediu trei săptămâni, urmând ca la întoarcere să efectueze o nouă intervenţie chirurgicală la genunchi.

Premierul Victor Ponta a plecat, luni, pentru un nou control medical în Turcia, după intervenţia chirugicală suferită la genunchi.

Victor Ponta s-a operat la Istanbul, pe 15 iunie. Premierul s-a operat la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, cel mai mare centru medical privat din Turcia. Ponta a revenit în ţară pe 8 iulie, iar pe 12 iulie, duminică seara, el şi-a anunţat retragerea din funcţia de preşedinte PSD.