Victor Ponta: Efectul PRU, Băsescu moare de frică. Nu mai prinde 5% şi intrare în Parlament

Fostul premier Victor Ponta îi dă replica pe Facebook lui Traian Băsescu şi subliniază că preşedintele PMP "moare de frică" din cauza PRU şi riscă să nu mai prindă intrarea în Parlament la alegerile parlamentare.

02 sept. 2016, 06:06
Victor Ponta: Efectul PRU, Băsescu moare de frică. Nu mai prinde 5% şi intrare în Parlament

„Efectul PRU – Basescu moare de frica – nu mai prinde 5% si intrare in Parlament in Decembrie. Il cunosc bine pe Traian Basescu – pot chiar sa imi fac o noua teza de doctorat in „Basescologie”. Daca a inceput atacul la PRU si Bogdan Diaconu o face fiind speriat ca ii ia din votantii PMP si nu mai face 5% sa intre in Parlament”, scrie Ponta pe Facebook.

„Acest partid va fi urmărit toată viaţa lui, dacă va avea viaţă, eu sper să nu aibă, de momentul în care preşedintele partidului arunca de pe scenă drapelul Uniunii Europene. De anti-europeni, de anti-atlantişti e plină Europa. România nu are nevoie de aşa ceva. Când se vor trezi unde au intrat, or să dea bir cu fugiţii’, a spus Traian Băsescu. 

„Calculul este corect – Basescu a incercat sa pacaleasca si electoratul nationalist , dandu-se de trei ori peste cap ca in povesti si uitand de ce a facut 10 ani ca Presedinte! Si acum nu mai tine pacaleala”, consideră Victor Ponta.

„Ca doar nu PRU si Diaconu au scos faimoasa formula cu „…La licuriciul cel mai mare” / nici nu au adus PRU si Diaconu FMI in tara / nici nu au semnat fara mandat in numele Romaniei faimosul MTO care trebuia sa condamne Romania la subdezvoltare / nu au vandut Romania la negocierile pentru Bugetul UE 2014-2020 ca sa primim jumatate din ce au primit Ungaria, Polonia sau Cehia/ si nici nu au condus PRU si Diaconu Guvernul 2009-2011 care bagat in faliment sute de mii de firme cu capital romanesc si a lasat in somaj 750.000 de romani! Deci frica lui Basescu de PRU este justificata – votantii nationalisti nu o sa mai voteze PMP condus de cel care a vandut cel mai mult Romania altora pentru salvarea sa proprie / si Basescu si PMP nu ii mai vedem din Decembrie in Parlament!!! Asta chiar ca suna foarte bine! Base – ti-e frica!”, conchide Victor Ponta.

Citeşte şi: Liviu Dragnea: PSD nu poate intra în parteneriat cu PRU