Victor Ponta: „FCSB este Steaua”. Fostul premier îl desfiinţează pe Florin Talpan

Victor Ponta, stelist declarat, susţine că FCSB este adevărata continuatoare a echipei care a scris istorie în fotbalul românesc. Fostul premier l-a pus la zid pe juristul CSA Steaua, Florin Talpan.

24 iun. 2019, 12:56
Victor Ponta: „FCSB este Steaua”. Fostul premier îl desfiinţează pe Florin Talpan

Victor Ponta a comentat pentru Fanatik scandalul dintre Armată şi Gigi Becali.

„Eu cred că individul ăla de la CSA Steaua, Talpan, este groparul Stelei, unul dintre groparii sportului din România. Toate lucrurile pe care le-a spus şi făcut sunt realmente aberante. Nu trebuie să îți placă de Gigi Becali, să fii de acord cu el, dar nu poţi face tot ce a făcut individul ăsta, Talpan! Pentru mine, da, FCSB este Steaua. Mă uit la ei și îi consider Steaua”, a declarat Victor Ponta.

Victor Ponta recunoaşte că s-a implicat în debarcarea lui Dumitru Dragomir de la LPF. „Era o ruşine pentru sportul românesc!”

Fostul premier l-a caracterizat şi pe Gigi Becali: „Bravo că a dat bani pentru sport. Restul… nu mă puneți să caracterizez! Eu prefer ca oamenii de business să dea bani la sport și să vorbească la afaceri. Așa se întâmplă cu marii proprietari din Vest sau din America. Nu prea știe lumea cine sunt, dar la final se vede câți bani au băgat și spectatorii îi aplaudă. Este o cultură care se creează în timp”.


loading...