Victor Ponta: Gabriela Szabo va face cinste României ca parlamentar

Premierul Victor Ponta a afirmat luni, la depunerea candidaturii ministrului Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, pentru Camera Deputaţilor, în colegiul 4 Ilfov, că aceasta va fi un parlamentar care va face cinste României.

RomaniaTV.net
05 mai 2014, 09:56
Victor Ponta: Gabriela Szabo va face cinste României ca parlamentar

„Am ţinut să fiu astăzi aici, la depunerea candidaturii Gabrielei Szabo, pentru că mă mândresc foarte mult ca român în primul rând şi apoi ca prim ministru cu Gabriela Szabo. Cred că este deja un ministru extrem de bun şi care face cinste României. Va fi un parlamentar care va face cinste României şi va reprezenta pe toţi cetăţenii din colegiul său. Nu este doar candidatul PSD sau PC sau al UNPR, cred că este candidatul tuturor. Sunt convins că toate partidele şi toţi alegătorii o vor sprijini. Este o mare şansă pentru România să aibă un parlamentar cum este Gabi Szabo, este o mare şansă să aibă un parlamentar ca Ilie Năstase şi faptul că mari valori ale României se implică, au o voce importantă şi pot să influenţeze deciziile care se iau în ţară, este un lucru extraordinar de bun”, a spus Ponta.

Premierul a adăugat că, în opinia sa, Gabriela Szabo nu are nevoie atât de mult de campanie fiindcă „a făcut campanie ani de zile României şi a făcut-o mult mai bine decât oricare dintre noi”.

„Mă bucur foarte tare că un om ca Gabriela Szabo a acceptat, după cariera pe care a avut-o, să facă mai mult pentru toţi ceilalţi”, a conchis Ponta.