Victor Ponta: Grindeanu trebuie să intre în pielea prim-ministrului cât mai repede, să îşi conducă guvernul

Victor Ponta a declarat, luni, la România TV, că întâlnirea sa cu premierul Sorin Grindeanu nu a avut ca scop să-l înveţe "cum să se bată cu Dragnea", ci să discute despre problemele care îl aşteaptă ca prim ministru. Fostul lider social-democrat are şi un sfat pentru şeful Executivului: să îşi conducă guvernul "cât mai repede".

RomaniaTV.net
20 feb. 2017, 21:29
Victor Ponta: Grindeanu trebuie să intre în pielea prim-ministrului cât mai repede, să îşi conducă guvernul

Victor Ponta a explicat că îi promisese lui Sorin Grindeanu că vor avea o discuţie. „Îi promisesem dlui Grindeanu ca o sa ne vedem cand vin in tara. Eu mi-am dat seama că, daca ma duc la guvern, nu apuc sa intru pe poata, că cineva il suna pe Dragnea (…) Iideea ca merg eu sa ma duc sa ii spun lui Grindeanu cum sa se bata cu Dragnea nu e adevarata”, a spus Ponta.

Fostul premier a declarat că problemele reale ale Guvernului Grindeanu nu sunt protestele din Piaţa Victoriei. „Grindeanu are o mare problema. Un avion care are 3 piloti are sanse sa aiba probleme. Eu am coabitat si cu dl Basescu si cu Iohannis. Iceata tara dincolo de proteste, motoarele sunt economia, fondurile europene, sanatatea… Nimeni nu s-a ocupat de ele, ca nu au putut. Timpul trece, s-au dus 2 luni, sper sa se mai calmeze lucrurile. Grindeanu e singurul care are aceste probleme. Maine nu sunt medicamente, vin inundatiile… Nu e treaba lui Dragnea. Sper din toata inima sa se ocupe si sa intre in pielea prim-ministrului, sa isi ia mansa. Trebuie cat mai repede sa isi conduca guvernul”, a subliniat Victor Ponta, la România TV.

Citeşte şi: Victor Ponta rupe tăcerea după scandalul pe OUG 13: „A fost o lipsă de asumare. Guvernul actual nu mai poate convinge oamenii”