Victor Ponta i-a închis uşa lui Bogdan Diaconu: Nu pot să joc la două echipe, joc la PSD

Victor Ponta a declarat, luni, în exclusivitate la România TV, că vrea să ajute PSD să obţină un scor mare la alegerile parlamentare, astfel încât să poată guverna împreună cu ALDE. Fostul premier a mai spus că este nevoie de un partid naţionalist în România, nişă pe care a rămas doar Partidul România Unită.

RomaniaTV.net
19 sept. 2016, 20:13
Victor Ponta i-a închis uşa lui Bogdan Diaconu: Nu pot să joc la două echipe, joc la PSD

Victor Ponta şi-a reafirmat intenţia de a rămâne în PSD şi de a participa activ la campania electorală.

”Vreau să ajut PSD să obţină un scor atât de mare încât să facă o majoritate împreună cu ALDE şi să guverneze împreună”, a declarat Victor Ponta.

Invitat să comenteze faptul că Bogdan Diaconu, preşedintele PRU, încă îl mai aşteaptă să se înscrie în partidul său, Ponta a răspuns: ”Nu pot să joc la două echipe, joc la PSD. Eu cred că este nevoie de un partid naţionalist, nu extremist. PRU nu a crescut în sondaje la 3-4% datorită mie, ci pentru că este un partid activ (…) PRU şi-a găsit o nişă pentru că alte partide naţionaliste nu mai există”.

Sebastian Ghiţă declarase recent că Liviu Dragnea şi Victor Ponta nu au ajuns la “o soluţie definitivă”, iar PRU îl aşteaptă în continuare pe Ponta să vină în rândurile sale, ca preşedinte al partidului şi candidat pentru funcţia de premier.

Deputatul Sebastian Ghiţă a spus că nu crede în înţelegerea dintre Victor Ponta şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, privind viitorul politic al fostului premier, precizând că, din punctul său de vedere, lucrurile dintre cei doi nu sunt definitiv lămurite.

“Fiecare dintre noi îşi alege felul în care îşi gestionează cariera. Din câte ştiu eu, între Liviu Dragnea şi Victor Ponta n-avem încă o soluţie definitivă, ca să spun aşa. Şi Partidul România Unită îl aşteaptă pe Victor Ponta în rândurile sale şi îl aşteaptă ca preşedinte al partidului. În momentul în care Victor Ponta va simţi că trebuie spuse în România lucruri mai dure decât cele care pot fi spuse în PSD, sunt convins că va face pasul. Sau în momentul în care Liviu Dragnea nu se va ţine de cuvânt faţă de Victor Ponta”, a comentat Sebastian Ghiţă relaţia politică dintre Ponta şi Dragnea.