Victor Ponta îi cere lui Mihai Tudose să elibereze mandatul de europarlamentar în favoarea Pro România

Pro România îi cere lui Mihai Tudose să-şi dea demisia din Parlamentul European şi să elibereze postul în favoarea partidului, pentru că funcţia a fost câştigată de Victor Ponta la alegerile europarlamentare din luna mai. Între Mihai Tudose şi Victor Ponta a izbucnit un conflict deschis după ce primul a susţinut instalarea Guvernului Orban, în ciuda direcţiei partidului.

26 nov. 2019, 14:24
Victor Ponta îi cere lui Mihai Tudose să elibereze mandatul de europarlamentar în favoarea Pro România

„PRO România consideră că Mihai Tudose a plecat din partid atunci când a negociat voturile pentru instalarea Guvernului Orban. Din acest motiv, întrucât acum este susținator al PNL, așteptăm să dea dovadă de minimă onoare și bun simț, iar în acest sens să redea partidului mandatul de europarlamentar.

Atragem atenția asupra faptului că funcția de europarlamentar a fost câștigată de Victor Ponta, prin munca a mii de colegi și simpatizanți PRO România din toată țara.

Chiar dacă Mihai Tudose pierde salariul și beneficiile aferente statutului de europarlamentar, avem toate încrederea că Ludovic Orban și PNL îl vor recompensa pentru “serviciile” sale. Faptul că acum își negociază poziția în PSD este problema sa și a social-democraților”, se arată într-un comunicat Pro România.

Comunicatul Pro România vine în aceeaşi zi în care Mihai Tudose i-a cerut lui Victor Ponta să-şidea demisia de la şefia partidului, pentru că are apucături dictatoriale.

Citeşte şi: Mihai Tudose, către Victor Ponta: Şansa Pro România e plecarea ta