Mihai Tudose, către Victor Ponta: Şansa Pro România e plecarea ta

Mihai Tudose lansează un nou atac la adresa lui Victor Ponta, preşdintele Pro România, pe care îl acuză de apucături dictatoriale. Tudose spune că Ponta i-a îndepărtat pe toţi cei care nu sunt de acord cu el, ceea ce va duce la prăbuşirea partidului, şi îi cere din nou demisia.

26 nov. 2019, 11:18
Mihai Tudose, către Victor Ponta: Şansa Pro România e plecarea ta

„Observ, din nou, dorința nestăvilită a lui V. Ponta de a „scăpa” cât mai repede de toți cei care îl „încurcă” nefiind de acord cu toate ideile lui. A reușit să-i suspende pe fondatorii partidului. Acum e partidu’ lui! A suspendat/îndepărtat parlamentarii care nu ascultă orbește orice edict. A reușit ca în câteva luni sa devină nefrecventabil și lipsit de credibilitate. Îl încurc foarte tare și eu și în consecință, face orice să mă facă să plec… Știți cum e vorba aceea cu „să te ferească Domnul de ruga îndeplinită”….

Fiindcă atunci, cu noi toți plecați, el va mai vinde iluzii până la parlamentare când pragul de 5% va fi de neatins…

Șansa PRO Victore e… plecarea ta”, a scris Mihai Tudose marţi pe Facebook.

Victor Ponta declarase luni seară, la TVR, că Mihai Tudose vrea să-l „omoare”.

„A votat cu guvernul PNL, a votat cu Iohannis, probabil că, acum, locul lui e la PSD. La Pro România sigur nu mai e locul lui. I-am făcut un rău foarte mare. M-am retras de pe listă ca să se ducă europarlamentar în locul meu. Cum orice faptă bună nu rămâne nepedepsită, s-a hotărât să mă omoare”, a spus Victor Ponta luni seară.

Cei doi au un conflict care s-a acutizat la votul pentru susţinerea Guvernului Orban. Victor Ponta a dat indicaţie ca ProRomânia să nu voteze instalarea Guvernului PNL, însă Mihai Tudose, împreună cu alţi lideri Pro România, au refuzat „ordinul” de partid. De atunci, Mihai Tudose şi Victor Ponta îşi cer unul altuia demisia din partid.

Citeşte şi: Victor Ponta, către Mihai Tudose: „Îi urez succes la PNL”. Replica lui Tudose: „Rămân la PRO. Pleacă tu!”