Victor Ponta: Îi mulțumesc președintelui Emil Constantinescu pentru direcția morală oferită poporului român

Victor Ponta i-a mulțumit fostului președinte al României, Emil Constantinescu, pentru "cuvintele frumoase" adresate într-o scrisoare deschisă în legătură cu avizul dat proiectului de dublare a indemnizațiilor pentru persoanele persecutate din motive politice în regimul comunist.

RomaniaTV.net
07 nov. 2014, 17:55
Victor Ponta: Îi mulțumesc președintelui Emil Constantinescu pentru direcția morală oferită poporului român

„Îi mulțumesc domnului președinte Emil Constantinescu pentru cuvintele frumoase din scrisoarea adresată și pentru direcția morală pe care a oferit-o întotdeauna poporului român”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Prim-ministrul a adăugat că „va sprijini întotdeauna proiectele bune pentru România, care ne ajută să vindecăm, chiar și astăzi, rănile trecutului”.

Emil Constantinescu i-a transmis o scrisoare de mulțumire premierului Ponta, pentru faptul că acesta a dat aviz favorabil unui proiect de lege prin care se dublează indemnizațiile pentru persoanele persecutate din motive politice în regimul comunist.

Prin decizia să, Victor Ponta a avizat un proiect inițiat chiar de Crin Antonescu – reunind astfel simbolic chiar USL-ul inițial.

Mai mult, Emil Constantinescu a precizat că îl apreciază pe Ponta pentru tinerețea să și îi spune că speră că idealurile Revoluției din 1989 pot fi îndeplinite de „generația tinerilor de atunci”, din care și Ponta face parte.