Victor Ponta îl laudă pe Cîțu după ce l-a demis pe Vlad Voiculescu: Este prima dată în cinci ani când un premier acționează!

Victor Ponta vine cu o reacție-surpriză după ce premierul l-a demis pe Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății.

14 apr. 2021, 11:51
Victor Ponta îl laudă pe Cîțu după ce l-a demis pe Vlad Voiculescu: Este prima dată în cinci ani când un premier acționează!

Victor Ponta îl laudă pe Cîțu după ce a luat această hotărâre. Acesta spune că e prima dată în cinci ani când un premier acționează.

Victor Ponta îl laudă pe Cîțu după ce l-a demis pe Vlad Voiculescu. Ce spune fostul premier

„Este prima data in ultimii 5 ani cand Prim Ministrul Guvernului Romaniei actioneaza si ia decizii asa cum trebuie sa faca un Prim Ministru!

Sa speram ca devine o regula – nu o exceptie!”, a scris Victor Ponta, pe pagina de Facebook.

Ministrul sănătății Vlad Voiculescu a fost demis de premierul Florin Cîțu, în urma discuțiilor avute cu Dan Barna, liderul USR PLUS, miercuri dimineață. De altfel, acesta va ocupa funcția de ministru interimar al sănătății.

„Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a anunțat Cîțu, în urmă cu câteva momente.

Citește și: USR-PLUS ia în calcul ieşirea de la guvernare: „E un act de agresiune a premierului în coaliție”. Cioloş nu a fost informat
Demiterea lui Vlad Voiculescu are loc după săptămâni de tensiune în coaliție, însă decizia premierului a venit la o zi după ordinul semnat de secretarul de stat Andreea Moldovan, care prevede noile criterii pentru carantinarea unei localități. Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial fără informarea premierului Florin Cîțu.

Andreea Moldova declara ieri pentru Digi24 că nu a discutat personal cu premierul, dar că documentul a fost discutat și votat în Comitetul Tehnico-Științific, care e un comitet interministerial și în care se decid și hotărârile CNSU.

Citește și: OFICIAL: Vlad Voiculescu DEMIS de premierul Florin Cîţu. Dan Barna va fi ministru interimar al Sănătăţii