Ponta: Inimă zburdalnică Antonescu, s-a CĂSĂTORIT cu PDL. Îl scot pe Băsescu mai devreme la pensie

Victor Ponta a comentat, joi, decizia PNL şi PDL de a forma o alianţă, spunând, ironic, că liderul liberal Crin Antonescu e o „inimă zburdalnică” întrucât „s-a căsătorit” cu PDL, imediat ce a divorţat de PSD. Ponta a apreciat că totuşi este bine că s-a format această alianţă pentru că l-au scos pe Traian Băsescu mai devreme la pensie.

RomaniaTV.net
29 mai 2014, 08:56
Ponta: Inimă zburdalnică Antonescu, s-a CĂSĂTORIT cu PDL. Îl scot pe Băsescu mai devreme la pensie

Victor Ponta a spus că prin alianţa PNL-PDL se cristalizează scena politică. „Foarte bine că s-a făcut, îl scot mai devreme pe domnul Băsescu la pensie„, a spus Ponta.

Legat de timpul scurs de la ieşirea PNL din USL pâna la iniţierea alianţei cu PDL, Ponta a afirmat: „De-abia au divorţat de noi, s-au şi căsătorit cu PDL, inimă zburdalnică domnul Antonescu”.

Liderul PSD a arătat că mulţi dintre cei care au votat cu USL se simt trădaţi de orientarea lui Antonescu către foştii rivali din PDL.

Cu domnul Antonescu nimic nu e imposibil, m-am învăţat minte. Spunea că sunt cel mai bun prim-ministru de după Revoluţie, iar acum spune altceva. Mulţi dintre cei care au votat în 2012 s-au simţit trădaţi când s-a rupt USL. Domnul Antonescu a vrut să rupă USL şi a găsit un motiv„, a încheiat premierul.

Ponta: În 2009 l-am votat pe Crin Antonescu în primul tur. Acum votez schimbarea lui Antonescu