Victor Ponta, întrebat dacă îşi încheie mandatul de premier în 2016: Cum o fi voia DNA-ului! VIDEO

Victor Ponta şi-a început mandatul de premier pe 7 mai 2012, pe 17 decembrie 2012 a fost reînvestit în funcţie, după alegerile parlamentare şi este decis să-şi ducă la îndeplinire întregul mandat de patru ani, în ciuda schimbării de la Cotroceni. Vineri seara, la România TV, Victor Ponta a răspuns cu o glumă la o întrebare pe această temă.

17 apr. 2015, 18:09
Victor Ponta, întrebat dacă îşi încheie mandatul de premier în 2016: Cum o fi voia DNA-ului! VIDEO

Victor Ponta a declarat la România TV că intenţionează să îşi încheie mandatul de prim-ministru la finele anului vitor, după alegerile parlamentare, spunând însă, în glumă, că acest lucru depinde şi de „voia DNA-ului”.

Citeşte şi Victor Ponta, despre pensiile speciale ale parlamentarilor: Guvernul e sub controlul Parlamentului, nu invers

Premierul a fost întrebat dacă îşi va duce mandatul până la alegerile parlamentare din 2016, iar răspunsul său a fost următorul: „Cum o fi voia DNA-ului. Dincolo de glumă, cred că lucrurile sunt clare. Ne ducem mandatul la bun sfârşit, după care alegătorii vor decide: poate rămâne PSD cu PC sau noul PDL, cum a zis Blaga. Dacă până în noiembrie 2016 nu alegătorii, ci altcineva decide, trăim şi vedem„.

Victor Ponta este prim-ministru din 7 mai 2012.