Victor Ponta, invitat să petreacă GRATUIT o vacanţă la Mamaia după ce a fost la Miami

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism îl invită pe premierul Victor Ponta să petreacă gratuit o vacanţă la Mamaia, cu familia, pentru a testa serviciile şi pentru a studia tarifele. Alin Burcea, şeful ANAT, îi mai propune lui Ponta să introducă TVA 0 în turism dacă "tot e scump la Mamaia", asta după ce premierul a spus că la Miami a fost mai ieftin decât în staţiunea românească.

13 aug. 2015, 09:45
Victor Ponta, invitat să petreacă GRATUIT o vacanţă la Mamaia după ce a fost la Miami

Alin Burcea, prim-vicepreședinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, a lansat, joi, invitaţia către premierul Victor pentru a veni în vacanță la Mamaia.

Îi lansăm invitația să petreacă o săptămână la Mamaia, gratuit, la ce hotel dorește, împreună cu familia, ca să vadă litoralul românesc și prețurile practicate aici. Dacă sunt mai mari decât la Miami, cu această ocazie să scadă și taxele. De acum vrem TVA 0%, dacă tot e scump la Mamaia. Trebuie să luăm, evident, măsuri să reducem taxele”, a declarat Alin Burcea, citat de reporterntv.ro

Burcea a arătat că reducerea TVA la 9% pentru pachetele turistice, care a dus în acest an la ieftinirea vacanţelor pe litoralul românesc, a impulsionat turismul, situaţie evidenţiată în statisticile prezentate de Institutul Naţional de Statistică.

„Este însă nevoie de adoptarea mai multor măsuri pentru ca turismul românesc să devină mai competitiv, dar şi să ajungă la 6% din PIB, nivelul de potenţial estimat de World Tourism & Travel Council în cazul ţării noastre, faţă de 2%, în prezent„, mai spun oficialii ANAT.

CITEŞTE ŞI Primele imagini cu Victor Ponta la Tbilisi. Premierul a asistat la Supercupa Europei

Premierul Victor Ponta a declarat, recent, că acolo unde a mers el în vacanţă „este un pic mai ieftin decât la Mamaia” şi a susţinut că de câte ori pleacă în străinătate apar fotografii şi că nu îl surprinde apariţia lor şi de această dată.

„Unde am mers eu în vacanţă e un pic mai ieftin decât la Mamaia. (…) Evident că, după 2013, când am fost în vacanţă cu copiii şi domnul Băsescu şi doamna Udrea s-au găsit să mă critice zi de zi cât eram în vacanţă, evident că am discutat cu Daciana … ce facem?… am zis: hai să mergem cu familia, hai să ne trăim viaţa ca nişte oameni care … asta e, cu firme pe după noi care să ne facă poze … am luat decizia, mi-am asumat răspunderea”, a mai spus el.

Ponta a menţionat că pentru el şi pentru familia sa „poate ar fi un lucru bun şi în vacanţa asta să nu fiu prim-ministru, nu se mai cheltuiau atâţia bani cu supravegherea mea prin diverse ţări”.

Întrebat cine l-ar fi supravegheat, Ponta a răspuns: „Nu ştiu, o agenţie privată de acolo din America (…), un site din România a plătit nişte oameni acolo care au stat după noi. (..) E dreptul lor să facă acest lucru, aşa cum e dreptul meu de a merge în vacanţă cu familia”.


loading...