Victor Ponta îşi doreşte să devină din nou premier: „În 6 decembrie aveţi de ales între trei prim- miniştri”

Victor Ponta îşi doreşte să devină din nou premier şi afirmă că alegerile parlamentare sunt despre trei posibili premieri: Orban, Cioloş, Ponta. Liderul Pro România aminteşte de afirmaţiile lui Orban, de acum 10 ani, când îl apăra pe actualulul preşedinte al CCR, Valer Dorneanu.

14 nov. 2020, 18:16
Victor Ponta îşi doreşte să devină din nou premier: „În 6 decembrie aveţi de ales între trei prim- miniştri”

Victor Ponta îşi doreşte să devină din nou premier, postând mesajul, în urmă cu câteva ore, pe pagina sa de Facebook. „Faptul ca Orban il sustinea pe Dorneanu si acum il imjura …. e tipic Orban (poate ati uitat ca in 2011 era marele luptator anti Basescu si acum il pupa toata ziua pe Petrov)!

Citeşte şi: Victor Ponta îl atacă pe Orban: „Virusul Lucovid loveşte din nou”

Problema adevarata si actuala este ca, in acesta cumplita Criza prin care trece Romania, Orban chiar NU este Premierul capabil sa scoata tara din prapastie ! In 6 Decembrie aveti de ales intre 3 Prim Ministri : Orban, Ciolos si Ponta!Alegeti bine!„, scrie Ponta pe pagina sa de Facebook.

Faptul ca Orban il sustinea pe Dorneanu si acum il injura …. e tipic Orban ( poate ati uitat ca in 2011 era marele…

Publicată de Victor Ponta pe Sâmbătă, 14 noiembrie 202

Victor Ponta, revoltat din cauza închiderii şcolilor

Victor Ponta a fost marţi seara invitatul lui Victor Ciutacu în emisiunea „Punctul Culminant” de la România TV. Preşedintele Pro România a criticat autorităţile despre care a spus că se fac vinovate de şase crime la Timişoara pentru că nu au fost locuri pentru bolnavii infectaţi cu noul coronavirus.

Sunt lucruri pe care nu le putem rezolva şi anume mortea. Cea mai şocantă ştirea a zilei – 6 oameni au murit la Timişoara şi doctorul Musta a zis că nu am avut locuri pentru ei. De aia a murit şase oameni. Preşedintele ţării, vine şi spune: nu, erau locuri. Vorbim de şase crime. (…) Vorbim de şase infracţiuni de omor şi de ucidere.

„Au murit astăzi 170 de oameni din cauza COVID-19, dar nu vorbim şi nu ne lasă Guvernul să ştim câţi oameni au murit din cauza faptului că în această perioadă nu se tratează”, a precizat preşedintele Pro România, în direct la România TV.

Citeşte şi: Victor Ponta îl atacă pe Ludovic Orban cu un vers al Pink Floyd. „Leave the kids alone!”

„Statul ăsta îşi bate joc de oameni”

Sper că nu e adevărat, că dacă e aşa, înseammă pentru noi toţi că suntem pe cont propriu. Înseamnă că statul ăsta pe care-l plătim, pensionarii au contribuit 30-40 de ani. Statul ăsta îşi bate joc de oameni.

Înseamnă că acest Guvern pe care-l plătim foarte bine. Costă foarte mult să-l ţii pe domnul Orban, pe domnul secretar general Antonel, pe toţi consilierii, pe Manciu. De ce îi plătim dacă de fiecare dată ne constată ceva şi spun că e vina noastră. Atunci plecaţi acasă şi lăsaţi-i pe alţii. Poate pot alţii să facă chestia asta mai bine”, a mai declarat Victor Ponta, care îşi doreşte să devină din nou premier.