Victor Ponta îl atacă pe Orban: „Virusul Lucovid loveşte din nou”

Fostul premier a postat pe pagina sa de Facebook mai multe mesaje în care îl critică pe Ludovic Orban pentru măsurile luate în vederea prevenirii răspândirii noului coronavirus şi pentru declaraţiile nefericite făcute duminică seară.

RomaniaTV.net
09 nov. 2020, 09:15
Victor Ponta îl atacă pe Orban: „Virusul Lucovid loveşte din nou”

„Virusul Lucovid loveste din nou! Copiii nostri sunt „raspandaci de virus” / si noua tuturor „ne-au crescut veniturile”!
Pe 6 Decembrie trebuie sa veniti la vot – ca sa scoatem Lucovidul din guvern!”, a scris Ponta duminică seară.

Preşedintele Pro România a revenit luni dimineaţă cu un nou mesaj, la care a ataşat şi un fragment video cu declaraţia lui Ludovic Orban.

„Lucovid spune despre copiii nostri ca sunt „raspandaci”! Nu spune ca, inchizand scolile si gradinitele, isi bate joc de prezentul si, mai ales, de viitorul Romaniei!

Parinti, profesori, patroni si manageri – toti trebuie sa luptam contra Lucovidului!”, este mesajul lui Victor Ponta.

Ludovic Orban a declarat, duminică seara, că adolescenții nu se infectează la școală, ci când nu sunt supravegheați de părinți și profesori. 

„Noi ne dorim ca învățământul să se desfășoare în clase. Pe de altă parte nu putem să facem abstracție de ceea ce se întâmplă în România din punct de vedere pandemic. La școală nu se infectează, dar se infectează în alte locuri, când nu sunt sub supravegherea părinților, bunicilor sau a profesorilor.

Și slavă Domnului, sunt destul ocazii în care tinerii sunt liberi, se întâlnesc. Adolescenții, nu numai la noi, în foarte multe țări din Europa, sunt analize făcute, adolescenții sunt răspândaci de virus. De ce? Pentru că ei nu dezvoltă forme grave, marea majoritate sunt asimptomatici, cu toate astea, ei transmit virusul”, a spus Ludovic Orban, la B1TV.

Citeşte şi: Ora adevărului: Ludovic Orban prezintă bugetul în faţa Camerei Deputaţilor