Mărturisirile premierului despre viaţa de familie. Victor Ponta îşi mai doreşte un copil VIDEO

Victor Ponta a declarat, luni, la emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV, că îşi mai doreşte un copil, prim-ministrul glumind că uneori exagerează cu declaraţiile de dragoste pe care i le face soţiei sale, Daciana, în timp ce ea consideră că premierul nu îi spune destul de des "Te iubesc".

RomaniaTV.net
25 feb. 2013, 20:42
Mărturisirile premierului despre viaţa de familie. Victor Ponta îşi mai doreşte un copil VIDEO

Victor Ponta şi Daciana Ponta au primit în dar de la Cătălin Măruţă, prezentatorul emisiunii „Happy Hour”, un „kit de romantism”, care a cuprins o lumânare aromată, o sticlă cu vin roşu, bomboane, dar şi un test de sarcină, prilej cu care premierul a mărturisit că îşi doreşte mai mulţi copii.

Victor Ponta şi Daciana s-au cunoscut ca politicieni, iar în anul 2004 au început o relaţie. Ei au împreună o fetiţă, Irina, iar premierul mai are un băiat, Andrei, din prima sa căsătorie.

Când a văzut testul de sarcină dăruit de echipa „Happy Hour”, Victor Ponta a spus râzând: „Orice barză e bine-venită în România. Cât mai multe să vină”.

Întrebaţi dacă îşi mai doresc un copil, Victor Ponta a spus: „Da, vă anunţăm când va fi cazul”.

La rândul lor, soţii Ponta i-au dăruit lui Cătălin Măruţă un coş cu produse naturale, în care se găsea şi o sticlă cu suc natural 100% de cătină. Daciana Ponta a spus că de obicei dimineaţa Victor Ponta bea suc de cătină, produs în România, din culturi bio.

Ea a mai spus că în coşul oferit lui Măruţă se regăsesc şi alte produse bio, din culturi din România. „E vorba de producători bio din România, cei care au fost prezenţi la târgul de turism de la Nürnberg, cel mai mare din lume, unde România a fost ţara anului şi ne-am prezentat excepţional”, a spus Daciana Ponta.

Daciana Ponta a mai spus că soţul său, Victor Ponta, încearcă să mănânce sănătos, dar uneori mai mănâncă şi pizza.

Totodată, Victor Ponta a vorbit şi despre pasiunile lui în emisiunea „Happy Hour”. Astfel, premierul a spus că este activ pe Facebook. „Am două adrese, una mai politică şi alta mai personală, unde mai pun fotografii ale noastre, de prin vacanţe, cu copiii. Dar folosesc (Facebook, n.r.). În primul rând că îmi place şi în al doilea rând – sunt şase milioane de utilizatori în România”, a spus Victor Ponta, precizând însă că nu stă foarte mult timp zilnic pe Facebook. „Stau când apuc, când prind, mai verific, mai citesc din mesaje, nu prea apuc să răspund la toate mesajele pentru că sunt foarte multe”, a mai spus premierul.

O altă pasiune a lui Victor Ponta este raliul, dar premierul a mărturisit că nu prea mai are timp să se ocupe de aşa ceva. Astfel, Cătălin Măruţă i-a făcut o surpriză premierului, aducând în platoul emisiunii „Happy Hour” „un produs 100% românesc”, respectiv o maşină Dacia pe care Victor Ponta a trebuit să o repare şi să o conducă.

În acest context, Victor Ponta a anunţat că începând de luni merge numai cu maşini fabricate în România. „M-am gândit la cei care oricum mă înjură că am pus taxe pentru maşini, aşa încât măcar să merg cu o maşină din România”, a spus premierul.

Pe de altă parte, Daciana Ponta a vorbit şi despre cum este să fii soţia premierului României. „Mi se mai întind capcane”, a spus ea râzând.

Totodată, Daciana Ponta a spus că după şedinţele de Guvern soţul ei se uită la filme, face sport şi se uită la meciuri de baschet.

Cătălin Măruţă l-a întrebat pe premier dacă ştie să gătească, măcar ceva simplu precum omleta şi cartofii prăjiţi. „Ştiu să gătesc, dar nu v-aş dori vreodată. Cartofi prăjiţi? Aş vrea eu”, a spus râzând Victor Ponta, referindu-se la stilul alimentar sănătos pe care i-l impune soţia lui. „Singura mea şansă e când sunt Andrei şi Irina şi fac ei lobby şi atunci prind şi eu ceva”, a spus Victor Ponta.

„Dar nu cartofi prăjiţi, poate cartofi la cuptor sau pizza, dacă se poate cu blat din făină integrală”, a spus la rândul său Daciana Ponta.

Întrebat de Cătălin Măruţă dacă îi face declaraţii de dragoste soţiei sale, Victor Ponta a spus râzând: „Ea zice că nu destul de des. Mie mi se pare că uneori chiar exagerez”.

El a mai mărturisit că în fiecare dimineaţă are un program de spus declaraţii de dragoste cu fetiţa lui. „În fiecare dimineaţă trebuie să apese la lift, să-mi cheme liftul şi ne facem declaraţia de dragoste”, a spus Victor Ponta.

Tot răspunzând unei întrebări puse de Cătălin Măruţă, referitor la modul în care se orientează soţia sa la Bruxelles, Victor Ponta a răspuns râzând: „Se orietenază foarte bine şi după Parlament (Parlamentul European, n.r.) şi după mall şi după coafor. Are trei repere. Nu se rătăceşte niciodată la Bruxelles”.

La rândul său, Daciana Ponta a completat amuzată: „Nu prea sunt mall-uri prin Bruxelles, iar coaforul este în Parlament”.