Victor Ponta: „Klaus Iohannis să îl ia pe domnul Orban şi pe toţi ceilalţi şmecheri din Guvern şi să îi dea cu capul de pereţi”

Victor Ponta, liderul Pro România, a declarat, joi, la România TV, că îl laudă pe Klaus Iohannis pentru că a solicitat Guvernului să aloce prime medicilor implicaţi în lupta împotriva epidemiei de coronavirus. Fostul premier consideră că principala problemă este lipsa de echipamente de protecţie şi, dacă nu va fi rezolvată, îl sfătuieşte pe preşedinte să îi trimită pe membrii Guvernului neechipaţi în spitalele cu pacienţi infectaţi cu noul coronavirus. 

RomaniaTV.net
02 apr. 2020, 17:13
Victor Ponta: „Klaus Iohannis să îl ia pe domnul Orban şi pe toţi ceilalţi şmecheri din Guvern şi să îi dea cu capul de pereţi”

În cadrul emisiunii „Newsline”, Victor Ponta i-a mărturisit jurnalistei Cristina Şincai faptul că este „de obicei critic cu domnul Iohannis pentru că nu recunoaşte niciodată când greşeşte”.

„Acum vreau să-l laud pentru că a recunoscut că a greşit. Până acum i-a tot ameninţat pe medici că le face dosare penale, (…) faptul că acum a înţeles că medicii nu sunt nişte simpli soldaţi pe care îi trimiţi în prima linie fără armament”, a declarat Victor Ponta, la România TV.

Fostul premier a precizat că medicii de la Suceava, Arad sau de la alte spitale în care sunt trataţi pacienţi infectaţi cu noul coronavirus nu au cerut să fie plătiţi mai bine, ci au solicitat echipamente de protecţie şi medicamente pentru bolnavi.

„Cred că trebuie să îl ia pe domnul Orban, pe domnul Tătaru şi pe toţi ceilalţi şmecheri din Guvern, care de o lună tot ne zic că aduc teste, echipament de protecţie şi medicamente şi nu se înţeleg care prieteni şi care firme aduc asta, să îi dea cu capul de pereţi şi să le spună dacă mâine nu avem echipament, vă duceţi şi intraţi voi fără echipament”, a afirmat liderul Pro România.

Alte 13 noi decese de CORONAVIRUS în România. Bilanţul a ajuns la 107 morţi