Victor Ponta, la masă cu liberalii la învestirea noului primar din Târgu-Jiu FOTO

Victor Ponta a fost prezent, miercuri, la ceremonia de învestire a noului primar al orașului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu. De la ceremonie nu a lipsit nici preşedintele PNL, Ludovic Orban.

RomaniaTV.net
28 iun. 2017, 14:55

Victor Ponta şi Alin Văcaru au fost singurii deputați de Gorj din opoziție prezenţi la eveniment. Ponta l-a şi felicitat pe noul primar Marcel Romanescu.

Este o invitație pe care am făcut-o tuturor parlamentarilor de Gorj. Personal i-am invitat pe toți. Dumnealor au fost votați și de alegătorii din municipiul Târgu-Jiu”, a spus primarul Marcel Romanescu.

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat că ar fi fost normal ca toţi parlamentarii de Gorj să fie prezenţi la această învestire în funcţie a lui Marcel Romanescu:

Am ținut cu tot dinadinsul să fiu aici la învestirea domnului Marcel Romanescu, (…) mesajul pe care îl transmit este de susținere totală pentru toate proiectele domnului primar legate de municipiu. (…) Ar fi fost normal ca orice parlamentar din Gorj să fie prezent, căci toți au fost votați și de târgujieni. Mă bucur că domnul primar i-a invitat. Îmi pare rău că n-au venit”, a spus Orban.

La depunerea jurământului lui Marcel Romanescu au participat mai mulți reprezentanți ai organizației centrale a PNL, toți primarii PNL din Gorj, consilierii județeni ai PNL,  prefectul de Gorj și președintele CJ Gorj, familia noului primar și reprezentanți ai mass-media.