Victor Ponta: Liviu Dragnea e preocupat de aruncarea celorlalţi peste bord. Dragnea: Nu comentez

Victor Ponta lansează un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea, pe care îl acuză că se dezice de toţi partenerii săi politici pentru a-şi urma interesele. Liviu Dragnea a refuzat să comenteze acuzele lui Ponta.

27 mart. 2017, 12:04
Victor Ponta: Liviu Dragnea e preocupat de aruncarea celorlalţi peste bord. Dragnea: Nu comentez

Victor Ponta povesteşte un episod petrecut în urmă cu aproape cinci ani, când USL încă funcţiona. Pornind de la fotografiile cu Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu pescuind în Delta Dunării, fostul premier aminteşte de un episod petrecut în tot în Deltă. 

Ponta povesteşte că, în toamna lui 2012, se aflau într-o barcă la Murghiol el, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea, Crin Antonescu şi Daniel Constantin. Fostul premier enumeră cum rând pe rând au dispărut toţi care i-ai fost apropiaţi lui Liviu Dragnea, care a rămas singur în barcă.

El îl avertizează pe Sorin Grindeanu că va păţi la fel şi îl sfătuieşte să îşi pună o vestă de salvare.

Liviu Dragnea a refuzat să comenteze „povestirea” lui Victor Ponta.

„In aceasta saptamana atat de plina cu aventuri „pescaresti” mi-am adus aminte de un episod din Septembrie 2012 de la Murighiol din Delta.

Atunci am avut un weekend extrem de incarcat – stabilirea candidatilor la Alegerile Parlamentare din Decembrie 2012 . In plus am adoptat toti o „Declaratie oficiala de solidarizare cu Liviu Dragnea” – stiu ca acum suna comic dar asa a fost!

Am fost atunci in „barca USL” cinci oameni (ca in faimoasa comedie „Operatiunea Monstru”) : Crin Antonescu, Victor Ponta, Gabriel Oprea, Daniel Constantin si – cu voia dvs. ultimul pe lista – „camaradul si prietenul” Liviu Dragnea!

Au trecut de atunci ceva mai mult de 4 ani / continuarea o stiti : intai a sarit in apa Crin, dupa aceea am fost eu „impins” mai discret, apoi a urmat aruncarea brutala peste bord a lui Gabi si acum ejectarea cu tot cu bancuta a lui Daniel ! Trista poveste – important e ca in barca a ramas unul singur, cel mai rezistent dintre noi toti  / cel pentru care ne asumam si proclamam toti atunci „solidaritatea” !!!

Ieri am vazut fotografii cu Premierul Grindeanu stand in picioare in barca alaturi de „camaradul si prietenul” Liviu / sper sa fie destept si sa isi puna urgent o vesta solida de salvare pe el – istoria se repeta pentru cei care nu invata din experientele trecutului.

Dincolo de aceste „povesti pescaresti” cel mai important lucru pentru noi toti e sa nu se scufunde „barca”! Vad valuri mari, gauri multe si un „Carmaci” care e mai preocupat de aruncarea celorlati peste bord decat de ajungerea in siguranta la mal!

Eu ma descurc foarte bine sa inot – chiar si contra curentului! Asa ca sunt pregatit sa salvez cat pot de multi pasageri cazuti (sau aruncati) din barca!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Întrebat cum comentează acuzaţiile lui Ponta, Liviu Dragnea a spus „Nu comentez în niciun fel”.