Victor Ponta, meci de fotbal cu artiştii: Politicienii se descurcă mai greu decât în Parlament VIDEO

Politicienii se descurcă de minune la meciurile verbale, mai greu e când trebuie să transpire pe teren. Mai puţin obişnuiţi cu mişcarea, cu alergatul sau pasele, ei recunosc că se descurcă mai greu decât în Parlament. Totuşi, ei au făcut un exerciţiu.

RomaniaTV.net
27 nov. 2012, 21:28
Victor Ponta, meci de fotbal cu artiştii: Politicienii se descurcă mai greu decât în Parlament VIDEO

Inaugurarea unei săli de sport a fost prilej pentru parlamentari să intre pe teren. Echipa „Stelele politicieni” a întâlnit Echipa Naţională a artiştilor.

După ce a făcut turul Arenei Apollo, un compelx sportiv de de circa 5500 de metri pătraţi, compus dintr-o sală multifuncţională, cabinet medical şi spaţii pentru fitness, împreună cu primarul Robert Negoiţă şi ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, premierul Victor Ponta a mers la vestiare pentru a se schimba în echipamentul sportiv, scrie Mediafax.

El a intrat pe teren alături de ceilalţi politicieni – primarul Robert Negoiţă, Florin Alexe, Ionuţ Vulpescu, Nicolae Bănicioiu, consilierul său Eugen Teodorovici, Gabriel Mutu, Ludovic Orban, Cătălin Ivan şi Dan Tudorche.

De partea adversă, în echipa „Artiştilor” au intrat pe terenul de fotbal, printre alţii, Adrian Enache, Kamara, Dani Oţil, Andrei Duban, Mihai Sturzu.

„Niciodată n-au cum să câştige politcienii contra artiştilor. E normal, e rezultatul logic”, a spus Ponta la finalul meciului.

Întrebat de jurnalişti în legătură cu numărul mare de goluri pe care le-a marcat, premierul a glumit, spunând că a fost „lăsat” să înscrie.

„M-au lăsat. N-a fost blat, că nu ştim să facem, dar m-au mai lăsat”, a spus Ponta, care a arătat că „sportul e de o mie de ori mai frumos decât politica”.

„I-am chemat pe artişti la noi, cum ar fi să-i batem (…) Artistii sunt tot stele şi am zis şi noi să echilibram situaţia”, a declarat Robert Negoiţă.

„Ne distrăm şi este o mare plăcere să jucăm cu politicienii care arată un real apetit pentru sport”, a precizat Adrian Enache.

La finalul meciului, cele două echipe erau la egalitate, 7 la 7. Au urmat loviturile de departajare, iar formaţia artiştilor a câştigat partida.