Victor Ponta, mesaj de Ramadan: Transmit cele mai bune gânduri şi urări tuturor românilor musulmani

Premierul Victor Ponta le-a transmis, joi, cu prilejul începerii Ramadanului, "cele mai bune gânduri și urări" tuturor cetățenilor români de confesiune musulmană. Prim-ministrul se află în aceste zile internat la o clinică din Istanbul, unde a suferit o operaţie la genunchi.

18 iun. 2015, 10:10
Victor Ponta, mesaj de Ramadan: Transmit cele mai bune gânduri şi urări tuturor românilor musulmani

Premierul Victor Ponta le-a transmis urări românilor de confesiune musulmană.

Citeşte şi: Victor Ponta, susţinut pe Facebook de fani

„Pentru a marca prima zi a lunii Ramadanului, doresc să transmit cele mai bune gânduri și urări tuturor cetățenilor români de confesiune musulmană.

De comunitatea musulmană ne leagă o relație puternică de prietenie, construită pe temelia solidă a respectului reciproc. Dezvoltarea societății românești și un viitor prosper pot fi asigurate doar dacă păstrăm în inimi valorile respectului, solidarității și toleranței.

Am onoarea ca, în acest moment special, să fiu în Turcia și să mă bucur de ospitalitatea acestui popor extraordinar, de care ne leagă o relație care se dezvoltă în continuare pe toate planurile – politic, economic și cultural.

Am încredere că ne vom bucura împreună de toate realizările și vom trece cu bine peste toate încercările. La mulți ani cu prilejul începutului lunii Ramadan cea binecuvântată”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Premierul Victor Ponta se află într-o clinică din Turcia, unde, la începutul acestei săptămâni, a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi.

În acest timp, vicepremierul Gabriel Oprea a fost desemnat să coordoneze activitatea Guvernului, pentru perioada 16-19 iunie, cât se află premierul Victor Ponta în concediu.

Liviu Dragnea a declarat că premierul Victor Ponta urmează să fie consultat, vineri, de o echipă medicală care va decide dacă poate părăsi spitalul sau trebuie să mai rămână sub observaţie. În funcţie de hotărârea medicilor privind starea de sănătate a primului-ministru, mandatul lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului va fi sau nu prelungit.

Liviu Dragnea, întors de la Istanbul, unde l-a vizitat pe Victor Ponta după operaţia la picior, a declarat că premierul a trecut printr-o operaţie foarte grea şi că va avea nevoie de 4 săptămâni de concediu medical.

Citeşte şi: Dragnea: Mandatul lui Oprea ar putea fi extins dacă medicii decid ca Victor Ponta să rămână în spital

Dacă perioada de repaus medical recomandată de medici va fi de patru săptămâni, Ponta se va putea întoarce la serviciu în 13 iulie.