Victor Ponta, mesaj pe Facebook: Fiți siguri că nu voi ceda!

Victor Ponta dă asigurări, pe contul său de Facebook, că îşi va continua toate proiectele începute şi că nu va ceda. Premierul a anunţat, luni, că pe 15 decembrie va prezenta Parlamentului noua structură a Guvernului. 

08 dec. 2014, 13:30
Victor Ponta, mesaj pe Facebook: Fiți siguri că nu voi ceda!

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase pe care mi le-ați trimis pe Facebook! Încurajările voastre și faptul că îmi sunteți alături înseamnă foarte mult. Fiți siguri că nu voi ceda și voi continua toate proiectele începute!”, scrie, luni, Victor Ponta pe Facebook.

Într-un alt mesaj, premierul reia aceeaşi idee:

Sunt foarte mulți oameni care mi-au spus să rămân la Guvern, să-mi fac treaba. Foarte mulți dintre cei care m-au votat și au crezut în mine mi-au spus să nu renunț!

Trebuie să duc până la capăt o serie de proiecte foarte importante. Sunt mai înțelept acum, am dorința de a schimba lucrurile și mi-am descoperit voința de a merge mai departe!”

Victor Ponta vine cu aceste precizări în contextul discuţiilor privind o posibilă retragere a sa din fruntea Executivului, dar şi înainte de votul de luni din plen pentru noua structură a Execuitvului.

CITEŞTE ŞI VICTOR PONTA propune un nou Guvern: Premierul merge LUNI, 15 decembrie, în Parlament pentru votul de încredere