Victor Ponta, momente şocante la restaurant. „E o bătaie de joc! Hai, domnule, îţi baţi joc de mine?”

Victor Ponta a trecut recent printr-o întâmplare ciudată, atunci când a mers să își ia mâncarea de la un restaurant. Potrivit fostului premier al României, personalul restaurantului l-a invitat înăuntru, dar el le-a răspuns că nu încalcă legea, moment în care i s-a spus că restricțiile pentru restaurante au fost în vigoare doar o zi.

19 oct. 2020, 05:24
Victor Ponta, momente şocante la restaurant. „E o bătaie de joc! Hai, domnule, îţi baţi joc de mine?”

„Alaltăieri m-am dus să-mi iau de mâncare de la un restaurant. Mi-a spus: Dar poftiți înăuntru. Cum? Cum înăuntru? Nu încalc legea, că am auzit că ieri v-a închis”, a spus Victor Ponta, care a primit însă un răspuns care l-a uimit: „Da, ieri ne-a închis, dar azi ne-a deschis!”.

„Vorbiți serios? S-a uitat la mine și mi-a zis: Dumneavoastră ne întrebați pe noi, domnul Ponta? Ăștia-s nebuni la cap? Cum să ne închidă luni și să ne deschidă marți? Și poate miercuri iar ne închid!”, a mai spus Victor Ponta.

Victor Ponta aruncă bomba: După 6 decembrie o să fie lockdown, 100%. Ne sigilau de multă vreme dacă nu erau alegeri!

Victor Ponta a mai vorbit și despre o conversație cu o altă persoană care se afla în străinătate, care i-a spun că nu poate veni în țară.

„I-am zis da, intri în carantină. Mă sună din nou: Hai dom’le, îți bați joc de mine? Nu mai intru în carantină! Cum așa? S-a schimbat aseară lista! E o bătaie de joc. Închizi restaurantul, deschizi restaurantul… Te duci în Spania, poți să vii, nu mai poți… E un haos total dintr-un sigur motiv dincolo de incompetența administrației noastre. Orban stă cu ochii pe slănină, adică pe voturi”, a mai spus Victor Ponta.


loading...
Partenerii noștri