Victor Ponta: Noul Guvern, pe 8 martie, dacă PNL se retrage VIDEO

Victor Ponta a făcut apel luni la unitatea USL, dar a precizat că, dacă PNL se retrage din guvern, va nominaliza interimari la ministerele conduse acum de liberali şi doar după expirarea termenului pentru interimat va merge în Parlament cu un nou guvern. 

RomaniaTV.net
24 feb. 2014, 11:35
Victor Ponta: Noul Guvern, pe 8 martie, dacă PNL se retrage VIDEO

Victor Ponta a declarat, luni, în debutul şedinţei BPN al PSD, la care presa a avut acces, că îşi doreşte ca marţi seară „colegii liberali” să nu sacrifice USL pentru proiectul personal al lui Crin Antonescu.

Victor Ponta a precizat că, în cazul retragerii PNL din Guvern, termenul pentru formarea noului Cabinet este 8 martie, când expiră interimatul vicepremierului Gabriel Oprea la MAI.

„Vreau să spun un singur lucru pe care vi-l voi propune încă o data astăzi: să facem toate eforturile care ţin de USD pentru a continua cele două obiective fundamentale pe care ni le-am asumat în urmă cu trei ani, şi anume să schimbăm un regim politic, regimul Traian Băsescu, cu un regim democratic, european şi modern şi să guvernăm bine ţara. Sper şi îmi doresc ca mâine seară colegii liberali să nu sacrifice un proiect atât de important pentru un proiect personal al domnului Antonescu. Proiectul domniei sale trebuie să fie înscris în marele proiect naţional care este USL”, a mai spus Victor Ponta.

Vom reveni cu detalii