VICTOR PONTA nu crede că PNL va depune moţiunea de cenzură: Propun să aşteptăm aici până la 12 noaptea

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că nu crede că PNL va depune vreo moţiune de cenzură la adresa Guvernului pe 5 iunie.

27 mai 2015, 09:59
VICTOR PONTA nu crede că PNL va depune moţiunea de cenzură: Propun să aşteptăm aici până la 12 noaptea

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri despre moțiunea de cenzură a liberalilor privind votul prin corespondență că nu crede că va fi depusă pe data de 5 iunie și că o discuție pe această temă este inutilă în lipsa documentului menționat.

Victor Ponta a invitat presa să aştepte împreună cu el în acea zi până la ora 12 noaptea, pentru a se convinge în acest sens.

„Moțiunea de cenzură, de principiu, e un lucru serios, un instrument al opoziției. Vă propun pe 5 iunie să stăm toți aici, la Parlament, să așteptăm moțiunea și la 12,00 noaptea să plecăm acasă, că probabil nu va fi nicio moțiune depusă. Deocamdată discutăm despre ceea ce nu există”, a afirmat Ponta, la Palatul Parlamentului„, a spus Ponta.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat, sâmbătă, în cadrul Consiliului Naţional al PNL, depunerea în Parlament, pe 5 iunie, a moţiunii de cenzură la adresa Guvernului, pe tema votului prin corespondenţă.

CITEŞTE ŞI PARIUL lui Victor Ponta. Cum îi IRONIZEAZĂ premierul pe liberali: E chiar atâta lipsă de inteligenţă politică