Victor Ponta NU o susţine pe Gabriela Firea. Pro România va avea candidat propriu la Primăria Capitalei

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni seara, că partidul pe care îl conduce va avea propriul candidat la alegerile locale pentru functia de primar general al Capitalei, astfel că nu va susţine candidatul din partea Partidului Social Democrat, Gabriela Firea.  

RomaniaTV.net
06 iul. 2020, 17:49
Victor Ponta NU o susţine pe Gabriela Firea. Pro România va avea candidat propriu la Primăria Capitalei

„Nu ai cum sa te ascunzi sub fusta cuiva la locale. Nu poti sa te arunci in remorca altui partid. Au calitati Gabriela Firea si Nicusor Dan, dar e loc si de altii. Pro Romania va avea candidat la Primaria Capitalei. Candidatul Pro Romania nu va candida doar sa zica ca suntem si noi sa candidam aici. Va veni cu un tip de personalitate politica diferita de Firea si Nicusor Dan.

Citeşte şi: 

Pe 25 iulie anuntam candidatul la primaria generala si la sectoare. Cred ca Firea a gresit ca a ramas legata de PSD, de bataliile interne. Si Nicusor Dan va avea de suferit din asocierea cu PNL”, a declarat Victor Ponta la Digi24.ro. 

Citeşte şi: 

Potrivit unui anunţ făcut acum câteva zile de senatorul Adrian Țuțuianu, vicepreședinte Pro România, chiar Victor Ponta ar putea candida la Primăria Capitalei. 

„Majoritatea din partid credem că intrarea lui Victor Ponta va fi benefică pentru partid, dacă nu găsim o personalitate foarte cunoscută care să aducă un scor cu două cifre. Ținta la locale în București e de 15%. Victor Ponta a spus că dacă va fi nevoie și nu găsim o soluție, își va asuma o candidatură”, a declarat Adrian Țuțuianu.