Victor Ponta nu se duce la recepţia de la Cotroceni: De fiecare dată, de 1 Decembrie, mă duc la Târgu-Jiu

Premierul Victor Ponta nu va participa la recepţia organizată, duminică seara, la Palatul Cotroceni de către preşedintele Traian Băsescu, premierul explicând că nu este vorba de "recepţie sau nerecepţie", dar că el de fiecare dată merge de 1 Decembrie în colegiul său din Târgu-Jiu, informează Mediafax.

RomaniaTV.net
01 dec. 2013, 09:51
Victor Ponta nu se duce la recepţia de la Cotroceni: De fiecare dată, de 1 Decembrie, mă duc la Târgu-Jiu

„Nu e vorba de recepţie sau nerecepţie, e vorba că de fiecare dată, de 1 Decembrie, sunt la Târgu-Jiu. E colegiul meu şi e normal să fiu acolo”, a spus Ponta.

Şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, pentru „Gândul”, că nu va participa la ceremonia de la Palatul Cotroceni organizată cu ocazia zilei de 1 Decembrie, dar că a primit o invitaţie în acest sens de la Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele Traian Băsescu va participa, duminică, de la ora 11.00, la parada militară organizată în Piaţa Arcului de Triumf, iar de la ora 18.00 va oferi o recepţie, la Palatul Cotroceni, cu prilejul Zilei Naţionale a României.

Premierul Victor Ponta a participat, duminică, la ora 10.00, la Ziua Porţilor Deschise de la Palatul Victoria şi a asistat la dezvelirea Drapelului Naţional instalat pe frontispiciul clădirii, pentru ca la ora 11.00 să asiste la festivităţile organizate la Arcul de Triumf.

Şi programul public al preşedintelui Senatului, Crin Antonescu, pentru ziua de duminică prevede doar participarea, de la ora 11.00, în Piaţa Arcului de Triumf, la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României.