Victor Ponta: Nu se va vota nicio moţiune sâmbătă, ci luni

Victor Ponta, liderul Pro România, a declarat că PSD rămâne confiscat de Gaşca Dragnea - Dăncilă - Iordache, după anunţarea calendarului moţiunii e cenzură.

02 oct. 2019, 08:51
Victor Ponta: Nu se va vota nicio moţiune sâmbătă, ci luni

„PSD ramane confiscat de Gasca Dragnea – Dancila – Iordache! La ideile lui Iordache (Ordonanta 13, Coduri Penale samd) au impus abuziv un program de vot smecheresc! Evident ca NU se va vota nicio motiune sambata – se va amana pentru luni!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

„Le-am reamintit fostilor colegi ca la motiunea din 2012 au luptat alaturi de mine impotriva abuzurilor si fortarilor facute de PDL / si am promis ca noi nu vom face niciodata la fel! Din pacate PSD a fost confiscat de Dragnea, Iordache, Dancila si alti indivizi de acelasi nivel”, a mai precizat el.

Moţiunea de cenzură va fi citită miercuri în plenul Parlamentului şi va fi supusă votului sâmbătă, a decis Biroul Permanent Reunit al Parlamentului. Opoziţia a strâns 237 de semnaturi pentru moţiune. Cu toate acestea, premierul Viorica Dăncilă consideră că moţiunea nu va trece.

Citeşte şi: Moţiunea de cenzură va fi votată sâmbătă. Scandal pe calendarul moţiunii