Victor Ponta o felicită pe Simona Halep pe Facebook: Toată România se mândreşte cu tine

Victor Ponta a felicitat-o, duminică, pe Facebook pe jucătoarea de tenis SIMONA HALEP, pentru câştigarea turneului de la Doha (Qatar). Simona, care urcă pe locul 9 în clasamentul celor mai bune jucătoare de tenis ale lumii, a învins-o în finală pe Angelique Kerber cu scorul de 6-2, 6-3.

16 feb. 2014, 17:11
Victor Ponta o felicită pe Simona Halep pe Facebook: Toată România se mândreşte cu tine

Simona Halep a câştigat duminică cel mai important turneu din carieră, impunându-se în premieră într-o competiţie de categoria Premier 5.

Performanţa sa a fost salutată şi de premierul Victor Ponta, care imediat după încheierea finalei de la Doha a postat pe Facebook următorul mesaj: ”Bravo, Simona! Absolut fabulos! Toată România se mândreşte cu tine!”.

Citeşte şi SIMONA HALEP A CÂŞTIGAT turneul de la Doha

Simona Halep a învins-o cu 6-2, 6-3 pe Angelique Kerber în finala de la Doha, iar în urma acestui succes va urca pe locul 9 în clasamentul WTA. Turneul din capitala Qatarului este cel de-al şaptelea din cariera Simonei, ea câştigând anul trecut trofeele puse în joc la Nurnberg, s’Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova şi Turneul Campioanelor 2, de la Sofia.

Săptămâna viitoare Simona Halep va concura la Dubai.

Citeşte şi Simona Halep: „Este incredibil”