Victor Ponta o ironizează pe Clotilde Armand: „Sunt gata să îi donez şi eu bani dacă se apucă de treabă!”

Primarul sectorului 1 a declarat recent, într-o emisiune TV, că şi-a donat singură bani pentru a plăti avocaţii.

19 feb. 2021, 15:39
Victor Ponta o ironizează pe Clotilde Armand: „Sunt gata să îi donez şi eu bani dacă se apucă de treabă!”

Victor Ponta îi cere primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, să rezolve problema locurilor de parcare şi a staţionărilor nelegale. Fostul premier taxează şi o declaraţie a ui Clotilde Armand referitoare la acte de caritate.

„Asa se parcheaza in Sectorul 1 – zona Zero a Capitalei – si va intrebati de ce suntem toti blocati in trafic?  Dincolo de nesimtirea ( sau inconstienta – sau disperararea ) celor care parcheaza asa blocand total traficul / oare Doamna Primar Clotilde Armand se poate ocupa si de aceasta problema ( in pauzele de la scandalurile zilnice cu toata lumea)?

Sunt gata sa ii donez si eu bani ( ca sa nu isi doneze doar domnia sa) daca se apuca de treaba!”, scrie Ponta pe Facebook, publicând o imagine cu două maşini parcate paralel, blocând o stradă.

Ponta face trimitere la o declaraţie neferită a primarului Sectorului 1, făcută în emisiunea „La cină” de la Digi 24. Întrebată dacă a făcut acte de caritate, dacă a donat bani, Armand a afirmat că a donat bani pentru avocaţi ca să se apere în procesele împotriva fostului primar Dan Tudorache.

Un procuror de la Secţia Specială pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie a cerut poliţiei să renumere toate voturile de la alegerile locale câştigate de Clotilde Armand în Sectorul 1

Procurorul Sorin Iaşinovschi de la Secţia Specială pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) a dispus printr-o ordonanţă de delegare ca Poliţia Bucureşti să renumere toate voturile de la alegerile locale din Sectorul 1 din Bucureşti, câştigate de Clotilde Armand (USR) în dauna lui Dan Tudorache (PSD), potrivit unui document consultat de G4Media.ro.

Fostul primar PSD al Sectorului 1 Daniel Tudorache a depus o plângere legată de rezultatul alegerilor şi a reclamat comiterea unor infracţiuni de către Dan Barna, preşedintele USR, procurorul Nicolae Sprâncu – preşedintele Biroului Electoral Sector 1 şi Andrei Nicolescu, membru USR.

Procurorul Sorin Iaşinovschi susţine în ordonanţa sa că, pentru a putea face actele necesare din dosar, e necesară renumărarea voturilor de la alegerile locale.

Procurorul a solicitat, printre altele, identificarea buletinelor de vot corespunzătoare fiecărei secţii de votare şi ”numărarea voturilor din cadrul fiecărei secţii de vot şi confruntarea rezultatelor cu numărul de votanţi înscrişi pe listele de vot corespunzatoare fiecărei din cele 166 secţii de votare din cadrul Sectorului 1 Bucureşti (cât şi a votanţilor înscrişi pe listele suplimentare), care şi-au exprimat dreptul la vot”.

Scandalul numărării voturilor de la Sectorul 1 a izbucnit după difuzarea unor imagini în care persoane despre care se afirma că ar fi membri ai USR PLUS umblau la sacii cu voturi pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei.

Clotilde Armand face acuzații dure la adresa angajaților din primărie: ”Găsiți documentele sau zburați instant”