Victor Ponta: Orban e disperat. Nu mai e favoritul lui Iohannis. Parcă e maimuţa care a luat AKM-ul şi trage în toate părţile

Victor Ponta, fost premier şi lider al Pro România, susţine că zilele lui Ludovic Orban la palatul Victoria sunt numărate şi că actulul şef al Guvernului face abuzuri când foloseşte excesiv ordonanţele de urgenţă.

28 mai 2020, 07:34
Victor Ponta: Orban e disperat. Nu mai e favoritul lui Iohannis. Parcă e maimuţa care a luat AKM-ul şi trage în toate părţile

Victor Ponta a avut un nou atac dur la adresa prmierului Orban. „Ei (liberalii şi Guvernul – n.r.) au trecut de mult dotae liniile roşii, cu 25 de OUG date într-o noapte. De ce să-l lăsăm în funcţie. Poate să dea o ordonanţă de urgenţă în care să spună că s-au făcut alegerile şi el are rezultatul. De ce să nu-l dăm jos şi să nu încercăm să punem nişte oameni normali. Sau măcar să nu-i mai lăsam această armă (ordonanţa de urgenţă – n.r.), pe care o foloseşte în disperare”, a afirmat Victor Ponta, liderul Pro România, într-un interviu pentru Marius Tucă.   

Victor Ponta: „A acceptat şi PNL, ne întâlnim zilele viitoare şi rezolvăm într-un mod echitabil şi constituţional pensiile speciale”

Fostul premier susţine că Ludovic Orban nu mai trebuie lăsat la putere pentru că a ajuns să se poarte discreţionar, din moment ce are la îndemână instrumentul ordonanţei de urgenţă. 

„Orban e un tip vechi în politică. E disperat acum, pentru că el ştie că nu e favoritul lui Iohannis, pentru că nu are putere în partid, pentru că dacă Iohannis zice… Atunci el trage cu mitraliera de la Guvern, exact ca în clipul cu maimuţa care a prins AKM-ul şi trage în toate părţile. De ce să nu îi luăm AKM-ul din mână. Asta încerc să-l conving pe Marcel Ciolacu. Pe Tăriceanu l-am convins”, a completat Victor Ponta.