Victor Ponta, după anularea mitingului liberalilor: PDL-PNL au înţeles că democraţia înseamnă reguli, nu haos

Premierul Victor Ponta a scris miercuri pe Facebook că se bucură că liberalii au renunţat la ideea de a dezbate moţiunea de cenzură în stradă. Postarea vine la scurt timp după ce PNL a decis să renunţe la mitingul anunţat pentru vineri, la Palatul Parlamentului, dupa ce a primit autorizaţie în altă parte decât a solicitat şi doar pentru 1.500 de persoane.

10 iun. 2015, 14:27
Victor Ponta, după anularea mitingului liberalilor: PDL-PNL au înţeles că democraţia înseamnă reguli, nu haos

Victor Ponta a scris pe Facebook că votul asupra moţiunii de cenzură „trebuie să se decidă fără alte presiuni”.

Citeşte şi: PNL a ANULAT mitingul de vineri de la Parlament. Blaga: Nu vrem manifestaţii care amintesc de iunie 1990 VIDEO

„Mă bucur că rațiunea până la urmă a câștigat și PDL-PNL au înțeles că democrația înseamnă reguli, nu haos! Vineri moțiunea de cenzură trebuie dezbătută doar în Parlament și nu pe stradă! Și votul parlamentarilor trebuie să decidă fără alte presiuni”, a postat Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

PNL a anunţat încă de săptămâna trecută că, în ziua în care va fi dezbătută şi votată moţiunea de cenzură în Parlament, va face un lanţ uman în jurul Palatului Parlamentului. Liberalii au obţinut autorizaţie pentru miting, însă şi PSD a primit undă verde pentru un contraprotest.

CITEŞTE ŞI PSD şi PNL, mitinguri în ziua moţiunii. Gorghiu: Este în ADN-ul PSD să bage pumnul în gură Opoziţiei

În plus, premierul Victor Ponta ameninţa, zilele trecute, că va face plângere penală pe numele celor doi co-preşedinţi liberal, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, dacă vor scoate oamenii în stradă.