VICTOR PONTA, prima reacţie la condamnarea lui DAN VOICULESCU

Victor Ponta a reacţionat vineri, după condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare, spunând că nu comentează sentinţa, însă îşi declară sprijinul pentru jurnaliştii de la Antena3.

08 aug. 2014, 13:29
VICTOR PONTA, prima reacţie la condamnarea lui DAN VOICULESCU

DAN VOICULESCU a fost CONDAMNAT la 10 ani de închisoare cu executare, în Dosarul ICA, pentru spălare de bani, primind PEDEAPSA MAXIMĂ.

Am luat act de decizia Curtii de Apel Bucuresti. Nu comentez sentinte in cauze penale, dar vreau sa asigur pe toata lumea ca, atat timp cat voi fi lider politic si cetatean al Romaniei, sunt obligat sa fac tot ce sta in puterile mele pentru ca jurnalistii Antena 3 / Antena 1 si toti jurnalistii din tara noastra, indiferent de politica lor editoriala, sa-si poata desfasura activitatea conform dreptului constitutional la libera exprimare si independenta presei.

DAN VOICULESCU a fost CONDAMNAT LA 10 ANI DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE

Sunt convins ca, dincolo de momentele dramatice prin care trec familiile celor condamnati, o tara libera poate exista doar daca exista si o presa libera. Alaturi de milioane de alti romani doresc si cred ca multi ani de acum inainte „Antena 3 va fi aici”!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

DAN VOICULESCU a fost CONDAMNAT la 10 ani de închisoare cu executare, în Dosarul ICA, pentru spălare de bani. Voiculescu primise, pe fond, 5 ani de închisoare, însă procurorii DNA au cerut, la judecata de la Curtea de Apel, majorarea pedepsei. 

DAN VOICULESCU a primit pedeapsa maximă prevăzută în noul Cod penal. Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au pronunţat, vineri, sentinţa definitivă în dosarul ICA.

DAN VOICULESCU S-A PREDAT. Fondatorul PC urmează să fie ÎNCARCERAT la Rahova

Totodată, magistraţii au decis interzicerea mai multor drepturi, printre care dreptul de a fi ales, timp de cinci ani. Prin această sentinţă, Curtea de Apel i-a dublat lui Voiculescu pedeapsa dată de Tribunalul Capitalei.

Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat la 8 ani de închisoare, după ce Tribunalul Bucureşti îl condamnase la 6 ani cu executare.