Victor Ponta: PSD îşi face analizele în primăvară. Cine face rău partidului, sigur că e EXCLUDERE

Premierul Victor Ponta a anunţat, marţi, că PSD îşi va face analizeze de după pierderea alegerilor prezidenţiale în primăvara anului viitor, el arătând că trebuie schimbate radical o mulţime de lucruri în partid.

25 nov. 2014, 11:11
Victor Ponta: PSD îşi face analizele în primăvară. Cine face rău partidului, sigur că e EXCLUDERE

„PSD, anul viitor, în primăvară, în ianuarie, în februarie îşi face analizele, cu totul. Vedem ce a mers bine, ce a mers rău, ce lucruri trebuie schimbate, pentru că trebuie schimbate radical o mulţime de lucruri în PSD şi asta vor decide colegii noştri. Poziţia mea este că suntem un partid democratic şi că asta se decide pentru toată lumea. Şi că cine sare acum, aşa, din rând, crezând că o să câştige ceva, cred că se înşală. Şi îmi voi folosi toată autoritatea pe care încă o mai am în partid ca să-i pun la locul lor. Cine face rău PSD-ului, sigur că e excludere”, a avertizat Ponta.

Liderul PSD a arătat că PSD trebuie să vină cu o nouă strategie şi un nou proiect dacă vrea să câştige alegerile din 2016.

„Cu siguranţă, până la Congres, PSD, dacă vrea să câştige din nou în 2016 alegeri locale şi parlamentare, trebuie să vină cu o nouă strategie, cu un nou proiect. Nu putem merge doar … Cu cel actual am câştigat parlamentare, locale, europarlamentare, am pierdut la prezidenţiale, deci e clar că e nevoie de o resetare a structurii, a principiilor, în aşa fel încât în 2016 să avem o ofertă cu care să putem câştiga„, a spus Ponta.

CITEŞTE ŞI Guvernul va merge în Parlament pentru un NOU VOT de încredere: Ponta anunţă restructurarea cabinetului

Întrebat dacă şeful de campanie la prezidenţiale, Liviu Dragnea, ar trebui să facă un pas înapoi, aşa cum cer voci în PSD, Victor Ponta a răspuns că el este singurul responsabil pentru pierderea acestor alegeri. ‘Cât am câştigat am luat laurii, acuma credeţi că dau vina pe altcineva?’, a spus premierul.