Victor Ponta reacţie după moartea avocatului Lucian Bolcaş: „Nu m-a dezamăgit niciodată”

Victor Ponta a declarat în exclusivitate pentru România TV că regretă moartea avocatului Lucian Bolcaş. Acesta l-a cunoscut personal şi avea un respect enorm pentru munca lui. 

RomaniaTV.net
11 mart. 2020, 11:13
Victor Ponta reacţie după moartea avocatului Lucian Bolcaş: „Nu m-a dezamăgit niciodată”

Victor Ponta a oferit prima reacţie despre moarte lui Lucian Bolcaş:

„Este unul dintre puţinii oameni de la care am avut foarte mult de învăţat şi care nu m-a dezamăgit niciodată ca personalitate, pregătire, caracter. Din păcate, Dumnezeu îi ia pe cei buni. Dumnezeu să-l odihnească şi să încercăm să învăţăm cât mai mult din lucrurile bune pe care le-a făcut”, a spus liderul Pro România, Victor Ponta, la România TV

Fostul premier şi-a amintit că Lucian Bolcaş îşi susţinea mereu punctul de vedere, chiar dacă „puteai să îi fii cel mai dur adversar, puteai să fii total împotriva a ce spune”

„Pentru mine, o să rămână un om pe care îi voi respecta şi de la care am învăţat enorm lucruri bune”, a menţionat Victor Ponta.

Lucian Bolcaş a murit, miercuri, la vârsta de 77 de ani. Avocatul și-a dedicat mai bine de jumătate de secol meseriei. A fost şi deputat din partea PRM în două legislaturi începând cu anul 2000. În ultima vreme, Lucian Bolcaş nu a mai apărut în spaţiul public din cauza unor probleme de sănătate. 

Citeşte şi:Lucian Bolcaş a murit. Avocatul avea 77 ani