Victor Ponta: Rezultatele economice bune ale lui Remus Borza nu-i dau dreptul să jignească VIDEO

Premierul Victor Ponta a declarat că deşi administratorul judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza, a avut o activitate bună din punct de vedere economic, acest lucru nu îi dă dreptul să jignească oameni.

RomaniaTV.net
20 iun. 2013, 07:01
Victor Ponta: Rezultatele economice bune ale lui Remus Borza nu-i dau dreptul să jignească VIDEO

Îmi cer eu scuze, deşi nu am nicio legătură, este numit de judecător. Dânsul e administrator judiciar, dacă nu mă înşel. Cred că avem legi care sancţionează – şi foarte bine – asemenea declaraţii publice. Nu doar declaraţii, ci cu atât mai mult decizii. Pe de altă parte însă, din punct de vedere economic activitatea domniei sale a fost o activitate bună. Asta nu îţi dă dreptul să jigneşti oamenii„, a spus premierul Victor Ponta într-o emisiune televizată, făcând astfel referire la declaraţiile administratorului judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza, faţă de femeile gravide sau cele care au născut deja.

Citeşte şi Conducerea Hidroelectrica, despre mamele concediate: Plimbă aerul pentru că sunt amante de şmecheri

Potrivit presei centrale, zece angajate disponibilizate de Hidroelectrica au trimis o scrisoare deschisă Mariei Băsescu, soţia preşedintelui Traian Băsescu, şi Dacianei Sârbu, soţia premierului Victor Ponta, în care arătau că au fost nedreptăţite.

Remus Borza a precizat că disponibilizarea celor zece angajate ale Hidroelectrica aflate în concediu prenatal sau de creştere a copilului s-a făcut în conformitate cu legea insolvenţei şi Codul Muncii. Cele zece angajate făceau parte din personalul TESA, fiind disponibilizate alături de alte 440 de persoane în cadrul procesului de reorganizare al companiei.