Victor Ponta: Să publicăm lista cu cei care se bucurau când a ajuns Gică Popescu la închisoare

Victor Ponta a avut o reacţie acidă pe Facebook faţă de fotbalul românesc şi dă de înţeles că problema este conducerea Frderaţiei de Fotbal.

20 iun. 2016, 11:42
Victor Ponta: Să publicăm lista cu cei care se bucurau când a ajuns Gică Popescu la închisoare

Victor Ponta critică actuala conducere a fotbalului românesc, lăsând de înţeles că regretă nealegerea în funcţie a lui Gică Popescu, condamnat la închisoare pentru evaziune fiscală.

„Pai daca asta e mentalitatea noastra mioritica, exprimata chiar de Presedintele FRF, ce sa ne mai plangem?!?

Nu vreti sa publicam lista cu cei care se bucurau cand a ajuns Gica Popescu in inchisoare , pe principiul ca in tara noastra puscaria rezolva toate problemele?!?

Ps – oricum, exista si romani fericiti !!! membrii Guvernului de tehnocrati sunt singurii care au avut de castigat dupa aceasta participare a Romaniei CE 2016 – au facut vizite prelungite in Franta , poze cu jucatorii si a uitat toata lumea de inundatiile si distrugerile din tara ( la care ei ar fi trebuit sa fie prezenti si implicati)! Buna treaba cu „Guvernul Meu”!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Presa internaţională a notat, duminică seară, după eliminarea României de la Campionatul European, că echipa tricoloră a fost „dezamăgitoare” şi „o pradă uşoară pentru albanezi”, subliniind totodată şi finalul trist de mandat pentru Anghei Iordănescu.

Citeşte şi: Presa internaţională: Naţionala României a fost „dezamăgitoare”