De ce şi-a modificat Victor Ponta CV-ul

În plin scandal legat de plagiatul la lucrarea de doctorat a premierului, CV-ul oficial al lui Victor Ponta suferă modificări. În documentul publicat pe site-ul Camerei Deputaţilor şi pe site-ul propriu nu mai apare Masterul în Drept Penal Internaţional de la Universitatea din Catania, Italia.

RomaniaTV.net
20 iun. 2012, 12:12
De ce şi-a modificat Victor Ponta CV-ul

CV-ul lui Victor Ponta a suferit schimbări de când acesta a devenit premier. Astfel, faţă de începutul lunii trecute, din documentul publicat pe site-ul Camerei Deputaţilor şi pe site-ul propriu lipseşte Masterul în Drept Penal Internaţional obţinut la Universitatea din Catania.

Prezent la ceremonia de depunere a jurământului de către Sorin Oprescu, Victor Ponta a explicat modificările: „CV-ul meu ca prim-ministru trebuie să cuprindă doar ceea ce ţine de studiile pe care le am şi doar ceea ce îmi cere legea pentru a fi prim-ministru. Nu mai e cazul să mă mândresc cu multe alte lucruri pe care le-am făcut.

Vreau să fac o precizare. În continuare sunt foarte mândru de ceea ce am făcut ca procuror, sunt foarte mândru de ceea ce am făcut ca student şi am fost un student bun, sunt foarte mândru de munca mea pentru teza de doctorat„.