Victor Ponta spune că va intra alături de PSD la guvernare. Condiţiile puse de liderul PRO România

Victor Ponta a declarat că imediat după ce va trece moțiunea de cenzură la adresa guvernului Dăncilă va merge la PSD și ALDE pentru a le propune alcătuirea unui Guvern, împreună cu PRO România.

17 sept. 2019, 10:03
Victor Ponta spune că va intra alături de PSD la guvernare. Condiţiile puse de liderul PRO România

Victor Ponta spune că o coaliție PSD – ALDE – PRO România ar avea 260 de voturi în Parlament, iar premierul trebuie să fie o persoană independentă, care să nu facă parte din niciunul dintre cele trei partide.

Citeşte şi Tăriceanu: Doamna Dăncilă cumpără, pe unii, la bucată. Meleşcanu deja şi-a primit arginţii

„Eu cred că după ce pică Guvernul Dăncilă, o să merg la foștii mei colegii mei colegi de la PSD, alături de cei de la ALDE și am să le spun în felul următor: haideți să semnăm toți parlamentarii celor trei partide un angajament și să mergem la Cotroceni, cred că în total suntem vreo 260.

La Cotroceni mergem și-i spunem domnului președinte: noi suntem parlamentarii aleși în anul 2016, suntem 260 de parlamentari și vrem să ducem guvernarea până la sfârșit. Uitați de Dăncilă! Gata, Dăncilă nu mai este!

Prim-ministru trebuie să fie o persoană care să nu fie implicat politic. Nu trebuie să fie un premier de la PSD, de la Pro România că e partid prea mic sau de la ALDE”, a declarat Victor Ponta, la DC News Live.