Victor Ponta susţine că Florin Cîţu a aprobat ordinul pentru IMM Invest pe 27 aprilie. „E escrocherie pe faţă”

Victor Ponta, liderul Pro România, a declarat, miercuri, la România TV, că referatul ministrului de Finanţe, Florin Cîţu, pentru pornirea programului IMM Invest, a fost publicat în Monitorul Oficial pe 27 aprilie, la 10 zile de la momentul lansării site-ului www.imminvest.ro care s-a blocat ulterior. 

RomaniaTV.net
29 apr. 2020, 18:13
Victor Ponta susţine că Florin Cîţu a aprobat ordinul pentru IMM Invest pe 27 aprilie. „E escrocherie pe faţă”

„Mai ţineţi minte că acum 11 zile a ieşit domnul Cîţu. Aţi aflat în ziua de 17, vineri, înainte de Paşte, cum că Ciolacu a blocat site-ul imminvest.

Ştiţi ce am în mână şi o să afişez? Am ordinul domnului ministru Cîţu, referatul , ordinul domnului Cîţu… Ştiţi de când este? 27… Alaltăieri. Am verificat la Monitorul Ofici.. Ieri a venit de la Ministerul Finanţelor”, a declarat Victor Ponta, la România TV.

Liderul Pro România susţine că „e escrocherie pe faţă”.

„Nu avea ordinul. Nu este semnată nicio convenţie cu nicio bancă. De abia ieri s-a publicat ordinul în Monitorul Oficial. Domnul Cîţu i-a escrocat. I-a pus pe 17 să depună dosarele. Nici nu l-a semnat… A fost semnat de secretarul de stat Sebastian Burduja”, a afirmat Ponta.

Victor Ponta a spus că proprietarii IMM-urilor „au fost chemaţi acum 10 zile la un program care a fost aprobat acum două zile de domnul Cîţu”.

„E de vină Ciolacu şi PSD-ul. Monitorul Oficial e la domnul Ciolacu (în subordinea Camerei Deputaţilor, n.red)”, a afirmat fostul premier.

Programul IMM INVEST, relansat marţi dimineaţa. Oficialii anunţă că site-ul va rezista unor eventuale atacuri cibernetice