Victor Ponta: Toţi pesediştii din Parlament la mine vin să se jeluiască de relele pe care le face Dragnea

Victor Ponta, liderul Pro România, spune că este „Zidul Plângerii” pentru social-democraţii din Parlament nemulţumiţi de modul în care Liviu Dragnea conduce PSD, în cest context el anunţând că va avea în continuare discuţii cu alţi membri PSD şi ALDE care vor să treacă la partidul pe care îl conduce.

RomaniaTV.net
09 dec. 2018, 11:06
Victor Ponta: Toţi pesediştii din Parlament la mine vin să se jeluiască de relele pe care le face Dragnea

„Noi o să discutăm şi cu alţi deputaţi PSD, ALDE sau din alte partide dacă vor să vină alături de noi să facem o echipă puternică. O să avem noutăţi, până la sfârşitul anului dar în acelaşi timp nu o să schimbăm noi, Pro România, majoritatea, că nu asta ne-am propus”,  a afirmat Victor Ponta, citat de News.ro

Întrebat dacă vor mai veni oameni din alte partide la Pro România, Ponta a răspuns „Or să mai vină, da”

El a precizat că discută „tot timpul” cu parlamentari de la PSD, care „se jeluiesc” la ei cu privire a comportamentul lui Liviu Dragnea. 

„Se jeluiesc la mine toţi, ce rău le este, ce groaznic, ce chin e Dragnea şi eu sunt Zidul Plângerii pentru toţi pesediştii din Parlament, la mine vin să se jeluiască de relele pe care le face Dragnea, dar încă stau acolo, cu tiranul”, a afirmat Ponta. 

Fostul premier  a spus că este vorba despre social-democraţi „şi de la Senat, şi de la Cameră”, care sunt nemulţumiţi.

Citeşte şi: Victor Ponta: Dacă cei din Opoziţie vin cu gluma lăutărească că o să vină Guvernul Orban, nu susţinem moţiunea de cenzură