Victor Ponta: Traian Băsescu este un fel de şomer de lux. Îi plătim ajutorul de şomaj până la anul

Premierul Victor Ponta a declarat sâmbătă, la Târgu-Jiu, că preşedintele Traian Băsescu 'este un fel de şomer de lux', căruia i se tot plăteşte şomaj până anul viitor, potrivit Agerpres.

26 oct. 2013, 10:44
Victor Ponta: Traian Băsescu este un fel de şomer de lux. Îi plătim ajutorul de şomaj până la anul

‘Habar n-am ce spune domnul Băsescu, sincer să fiu nici nu ştiu de ce s-a dus la Bruxelles sau în general de ce se duce domnia sa pe unde se duce, că nu ştim la ce ne foloseşte nouă, românilor. E un fel de şomer de lux domnul preşedinte şi îi tot plătim ajutorul de şomaj până la anul’, a spus premierul Victor Ponta, întrebat cum comentează afirmaţia preşedintelui, care a declarat că nu e calificat să fie profesor adăugând, ironic, că nu are cine să-i dea doctoratul.

Preşedintele a participat, sâmbătă, la lucrările celei de-a XIV-a Adunări Generale a Asociaţiei Internaţionale a Universităţilor Maritime, unde a precizat, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor, că nu este calificat să fie profesor. ‘Nu sunt calificat şi … cine să-mi dea mie un doctorat?’, a adăugat Băsescu.

Şeful statului a subliniat, astfel, că sistemul de învăţământ de marină trebuie să răspundă în prezent câtorva nevoi fundamentale, militând pentru uniformizarea acestuia la nivel global, cu o curiculă adoptată de toate marile universităţi de marină şi cu o pregătire tehnică managerială şi practică adecvată noilor tehnologii.

 

VEZI SI:

Traian Băsescu spune că nu e calificat să fie profesor întrucât nu are cine să-i dea doctoratul