Victor Ponta, un nou atac la guvern: „PNL vinde buşteni, grâu şi muncitori în afara ţării”

Victor Ponta a postat miercuri pe pagina sa de Facebook imagini video cu un tren plin cu buşteni, acuzând guvernul Orban că exportă în continuare, deşi declarase că suspendă exportul de masă lemnoasă.

RomaniaTV.net
07 mai 2020, 15:44
Victor Ponta, un nou atac la guvern: „PNL vinde buşteni, grâu şi muncitori în afara ţării”

Ministrul Mediului, Costel Alexe, l-a acuzat pe Ponta că răspândeşte ştiri false, astfel că fostul prim ministru a revenit joi cu o postare pe aceeaşi temă, postând un articol din presa locală din Cluj în care apar fotografii cu un alt tren plin de buşteni.

„Orbaneee!!! Lucovideee!!! Si la Cluj tot import facem de lemn??? Trimite pudelul de la Mediu sa ne spuna ca si asta e lemn taiat din Austria si adus in Tara ; sau trebuie sa vorbesc eu cu Primarul Chirica sa ii dea ordin?

Nu va crede nimeni – dar voi sunteti niste vechili hoti si mincinosi care se infrupta din ce cade de la masa boierilor !

PNL vinde busteni, grau si muncitori in afara tarii / de fapt ei nu sunt Guvernul Romaniei – si nu se bazeaza pe votul romanilor ca sa ramana vechili si arendasi pe mosia Stapanilor!”, a scris fostul premier Victor Ponta.

Citeşte şi: PSD îl ironizează pe Iohannis înaintea declaraţiilor de joi în stilul lui Eminem: „Ştim deja ce o să zică şi astăzi” VIDEO