Victor Ponta, UNDĂ VERDE pentru alianţe PSD-PPDD la nivel local şi în Parlament

Publicat: Luni, 02 Iunie 2014 17:31 // Actualizat: Luni, 02 Iunie 2014 17:39 // Sursa: romaniatv.net

Victor Ponta a declarat, luni, că PSD va purta discuţii cu PP-DD în vederea realizării unor alianţe în teritoriu, având în vedere că, în cele mai multe judeţe, vor fi majorităţi PNL-PDL. Ponta a arătat că scena politică s-a echilibrat - USD are majoritatea în Parlament şi Guvern, iar PNL-PDL conduce teritoriul.

"Am discutat în cadrul alianţei de guvernare faptul că, în teritoriu, peste tot se schimbă majorități și, cam în toate județele, majoritatea va fi PNL-PDL. Acum ce să facem? Noi am adus atâția consilieri PNL că era USL, acum plătim faptul că am fost corecți atunci. O să încercăm pe cât posibil, chiar şi în opoziţie, să nu fim singuri și putem și discutăm în teritoriu cu cei de la PP-DD pentru că ei mai sunt în consiliile judeţene", a spus Ponta.

Premierul a admis şi ideea că PSD poate face şi "o alianță la nivel de Parlament" cu PP-DD dacă "este vorba de proiecte legislative comune".

Întrebat dacă PP-DD va fi cooptat în structurile guvernamentale, Ponta a spus că nu s-a discutat aşa ceva.

"Am discutat, ei cu siguranță că nu vor să treacă în alianța pro-Băsescu, Iohannis-Blaga. Și atunci e normal să putem să colaborăm și la nivel parlamentar și la nivel local. Nu ştiu în câte judeţe, dar ştiu că ei se apucă de schimbat toate majorităţile PNL-PDL şi o să vedem în funcţie de cum se derulează lucrurile în continuare", a declarat Ponta.

Dan Diaconescu vrea ALIANŢĂ împotriva lui Traian Băsescu şi NEGOCIERI cu PSD pentru alianţe în teritoriu

Victor Ponta a explicat că scena politică se echilibrează având în vedere că PNL-PDL au majoritate în teritoriu, iar alianţa USD, la Parlament şi Guvern.

"Asta e, o să fim în opoziţie la nivel local. Până la urmă scena politică se echilibrează, noi avem majoritate în Parlament şi la Guvern, ei conduc tot teritoriul, baronii lor, domnul Filipescu, domnul Petrache o să facă ce vor în teritoriu, să sperăm doar că respectă legea. Nu ştiu ce vor face majorităţile PNL-PDL, sigur că va fi un blocaj, pentru că ei probabil se vor apuca să schimbe toţi oamenii, nu ştiu, ce fac ei în teritoriu", a spus Ponta.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Dan Diaconescu negocieri PSD PPDD PSD alianţă PPDD victor ponta
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 iun 17:58
...
Victor Ponta a declarat, luni, că PSD va purta...
02 iun 17:54
...în teritoriu, având în vedere că, în cele mai multe judeţe, vor fi majorităţi PNL-PDL. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
02 iun 17:40
...teritoriu, având în vedere că, în cele mai multe judeţe, vor fi majorităţi PNL-PDL. Citește mai departe…, Victor Ponta, UNDĂ VERDE pentru alianţe PSD-PPDD la nivel local şi în Parlament eee by ...
1
EUR
4.8746
RON
20 Oct
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H